2. okt. 2010

Marthe Valle kom til finalen i X-factor. Da må jeg nesten bare få si:

I told you so!  =)


Jeg skrev jo det her på bloggen min da jeg hørte hun hadde meldt seg på.
Jeg var aldri i tvil om at hun ville være en finalist og at dommerene kom til å elske henne. Men om hun vinner er jo faktisk ikke opp til dommerene. Det kommer jo helt an på hvem publikum er og hvor mange av hennes fans som orker å stemme på henne. Man kan aldri vite hvordan utfallet vil bli til slutt, men at hun fortjener å være en av finalistene er hundre prosent sikkert. Jeg mener hun fortjener å vinne hele greia, selv om enkelte av de andre også er veldig flinke. Krysser fingrene for Marthe og håper de som heier på henne også husker på å stemme når det gjelder. :)

Her er det jeg tidligere har skrevet:
In my own words...: Marthe Valle, nå også X-factor Marthe - Forbered deg på å stemme på denne jenta!

Vil du lese mer om finalistene så klikker du HER.
Er det Marthe du vil vite mer om så klikker du HER.

5 kommentarer:

 1. Jeg var heller ikke i tvil. Det var et genitrekk å plassere Bettan på over 25. Det ser ut til å motivere Marthe til å utvikle seg enda mer. Vi gleder oss til finalen.

  SvarSlett
 2. Helt uenig. Hun har en fin stemme og synger reint, men har absolutt ingen personlighet. Hadde hun vært riktig vinner så hadde hun solgt platene sine og vært oppdaget for lenge siden. Det er en grunn til at hun ikke har kommet lengre.

  Den jeg mener definitivt er den mest verdige vinner med stemme, pitch og prestasjon ift alder er Annsofi Pettersen. Hun har et mye større potensiale til å bli en artist i sin helhet enn Marthe.

  SvarSlett
 3. Det var en drøy påstand! Du må selvfølgelig få mene det om du vil, men jeg vil oppfordre deg til å følge bedre med om du har problemer med å se hennes personlighet. Jeg forstår du foretrekker litt mer ekstreme personligheter, og det er jo helt greit det også, men det er lov å forsøke å legge merke til skjønnhet og klassisk eleganse også. Visst har denne Annsofi en sterk stemme, men jeg synes ikke hun overgår de kvalitetene jeg ser hos Marthe. Faktisk synes jeg det er flere på listen mellom de to også. Det med "ift alder" bør ikke veie så tungt. Man kan ikke alltid gi seieren til noen fordi de er unge og man derfor lar seg imponere av det. Om du leser den andre blogposten min om Marthe, vil du se hvorfor hun forsvant fra rampelyset. Det hadde ikke med talent å gjøre. Jeg synes du skal gi henne en sjanse. Lytte på det hun kommer med for det det er, og ikke sammenligne henne med disse småjentene som formelig roper frem sangene.

  Det sies at hvis du roper i skogen får du svar, men hvordan ville skogsidyllen vært om alle gikk rundt og ropte der inne?

  Enkelte ganger må man nyte den stille skjønnheten også, selv om den kanskje ikke er like lett å legge merke til når det er annen støy som forsøker å overdøve den. :)

  SvarSlett
 4. Annonym ser ikke skogen for bare trær. Marthe er som en alv som synger i en lysning i skogen. ^^

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails