21. mar. 2010

Så fint da!

VG har sånne fine produktanmeldelser på all slags dilldall, og i dag skriver de om en mus og musematte kombinasjon som fungerer så perfekt at de gir den terningkast 6. Den heter :

Razer Imperator og Vespula


Flotte greier! Nå blir nerdene glade, tenker jeg, for få ting er vel mer irriterende enn når du midt i et spill opplever at en motstander knuser deg ene og alene fordi du hadde en treig mus, eller at musematta gjør at musa henger litt igjen. Det eneste som må være mer irriterende er vel vis nettet "lagger" og gjør at du blir drept. Sånn. Det var dagens nerdete betraktelser. Og nei, jeg spiller ikke, men jeg er ikke en "noob" heller. Jeg har tidligere kasta bort flere år på et online spill, så jeg vet godt hva jeg snakker om.

En annen ting... Det at Vg skriver "Heftig mus- og matte kombinasjon" får meg til å lure litt på hvor mange som har trykket inn på artikkelen, uten å ane hva den handlet om, men med kofferttanker som fikk dem til å mistenke/håpe at det handlet om noe annet. hehe :)

14 kommentarer:

 1. Morsomt at musematten heter Vespula!

  SvarSlett
 2. hahaha Og det la jeg ikke merke til en gang! Så genialt! Leste det uten å registrere det. Jeg er visst litt trøtt, tror jeg. hehe Takk for info! :)

  SvarSlett
 3. bra du har mye og skrive om da ihvertfall, en virkelig lur tids investering detta...

  SvarSlett
 4. Latterlig blogginnlegg.

  SvarSlett
 5. Wow, kanskje det minst smarte blogg innlegget jeg har lest på en god stund. Faktisk noen som syns det er interessant vet du! VG er en bedrift som prøver å tjene penger, de skriver det som lokker lesere.

  Du burde kanskje vurdere å bli litt mer nerd enn du er og faktisk lære litt om hvordan verden fungerer?

  SvarSlett
 6. Begynn å bruk tiden din på online spill igjen du, det er i hvertfall bedre tidsfordriv enn dette blogg innlegget ditt ;-)

  SvarSlett
 7. hahaha, latterlig blogg innlegg.

  Her sitter du å gjør narr av folk som liker pc-utstyr, og driver med gaming\online gaming.

  Mens du selv, sitter her å blogger om ingenting :/

  Godt gjort!

  SvarSlett
 8. Seriøst... jeg skrev om dette fordi jeg syntes det var hyggelig at VG faktisk hadde "forsket" på en kombinasjon som gjør det enklere for folk som spiller mye. Og jeg synes det er interessant. Hvordan kan dere være så negative og påstå at jeg gjør narr av gamere, når jeg selv har vært i den kategorien i mange år? Og nei, jeg kommer ikke til å spille igjen. Jeg trives godt meg å blogge. Ingenting galt med dette blogginlegget heller. :P Noen må alltid klage, uansett hva man skriver. Ser at alle de mindre hyggelige kommentarene har kommet i natt. Er det noen som er i litt dårlig humør fordi spillet deres har maintenance, eller noe? hehe :p Om noen ikke liker blogginnlegget mitt så er det vel en smule mer bortkastet tid av dem å kommentere på det...

  SvarSlett
 9. Nerds of the world unite!!!
  Så mye pes du fikk for denne saken da. Det fortjente du ikke. Drit i de nerdene som hverken forsto meningen din, eller humoren i det siste du skrev. Enig i at lag is a drag og at det er bra at vg har teknotestene. =)

  SvarSlett
 10. Boooyah: Ja jeg fikk en del negativ respons, men sånn er det når man linker bloggen sin til noe. Det er alltid noen som er uenige, eller bare sånn generelt i dårlig humør når de leser det jeg skriver. Det tar jeg meg ikke nær av i det hele tatt. Hyggelig at du forsto meningen og humoren i det da. Så har jeg i det minste gledet en person. Nei to.. det var en i går også. hehe Takk for hyggelig kommentar! :)

  SvarSlett
 11. Har du ikke noe annet å gjøre enn å skrive dårlige blogger?

  SvarSlett
 12. Nerd! ;-) hehe Morsomt innlegg!

  SvarSlett
 13. Til dere med negative kommentarer... Hvorfor gidder dere å rakke ned på folk på denne måten? Få dere et liv, med ekte venner istedet for å kaste bort livene deres på å irritere dere på blogginnlegg... :p
  Hilde, synes det er gennialt at VG tester slike ting! Uten ditt innlegg ville jeg ikke fått det med meg! :p Synes du skriver bra, å ikke minst med en gennial inteligens. Noe disse surkeungene som har kommen med negativ respons, ikke skjønner xD

  SvarSlett
 14. Takk for støtten, Charlotte. Dette er en gaaammel bloggpost, og ikke brydde det meg så mye at noen nerder klaget på den, men hyggelig med støtte da! Klem! ;)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails