1. okt. 2010

Oktober, og helg. Slapp av og kos deg, men glem ikke:

Det helg nå, det er oktober og høst. Det er hyggetid. Stearinlystid, pledd og kakaotid for mange. Men også tid for rosa sløyfe aksjonen. Støtter du brystkreftsaken? Om kreft ikke har rammet deg direkte, eller noen i din familie, er det garantert noen nær deg som er glad i noen som har vært/er rammet av kreft. Om lag 2800 kvinner får diagnosen årlig. 1 av 12 kvinner får det i løpet av livet. Men visste du at også menn kan få det? Mange er ikke klar over dette da det ikke er like utbredt. Det er også oppdaget en økning blandt tilfeller hos invandrerkvinner i Danmark, noe det forskes på nå.

Les om rosa sløyfe aksjonen her på den offisielle Rosa Sløyfe nettsiden. Kanskje lærer du noe nytt?
Sjekk spesielt denne siden hvor du får se en instruksjonsvideo på hvordan du undersøker brystene dine, for å sjekke om alt er som det skal være. Sjekk gjerne føflekkene i samme slengen. Ta ansvar! Merker du noe uvanlig, så trenger du ikke få panikk, men du skal ta det alvorlig og gå til lege. Det er utrolig viktig, for deg og for dem du er glad i og du vil takke deg selv for det senere, uansett resultat. :)

Om du vil støtte kreftforeningen økonomisk, finnes det et hav av muligheter for dette, spesielt nå i kampanjetiden. Butikkene er fulle av rosa sløyfe produkter. Fra de søte pyntesløyfene, til mer praktiske bruksting. Er du glad i å shoppe, og vil ha rosa sløyfeprodukter, eller bare vil vite hvem som støtter saken kan du lese om det her Shopping med god samvittighet - Kvinneguiden.no
Selv går jeg med en rosa sløyfe refleks. Det anbefaler jeg deg også å gjøre! Hvem vet, kanskje redder den faktisk liv?

Delta i bloggeren Hannes rosa sløyfe lotteri, om du vil. Du får også kjøpt de nydelige sløyfene HER.

God helg, og god høst! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails