Hvem, hva, hvor?

Hvem:
Jeg er Hildegirl. Eller Hilde. Hele navnet mitt får du ikke. Jeg holder det halvanonymt her på bloggen. Er åpen nok til at folk som kjenner meg vet at det er meg de leser om, men anonym nok til at fremmede ikke finner ut hvem jeg er.
Jeg er en kvinne. Noen vil vel si jeg er en jente, men jeg synes jeg har kommet til en alder der det er fullt akseptabelt å si kvinne. Jeg er også kjæreste og samboer, men ikke en kone, og en mor det ble jeg i januar 2011! Hurra! :)

Jeg setter pris på gode bøker, kvalitetsmusikk, baking, sying, og mange flere ting som beriker livet mitt og gir meg noe å henge meg opp i når jeg føler for det. Jeg liker variasjon. Forsøker å få gjort mest mulig av dette når babyen sover, og ryggen tillater det.

Jeg anser meg selv for å være ekstremt heldig, fordi jeg har verdens beste mann i livet mitt, og fordi han elsker meg som jeg er. Jeg ser på hver dag som et eventyr, selv om det ikke skjer så mye spennende hver eneste dag. Livet er det du gjør det til. Nyt de små øyeblikkene og legg merke til de små gleder.

Det skal ikke mye til for å få et fantastisk liv. Tro meg! Alt du trenger å gjøre er å tørre å endre ting som ikke er bra, men samtidig holde på ting du liker. Tørre å ta sjangser, og tørre å være den du er. Tørre å si det du mener, og å stå for det du sier. Jeg har funnet drømmemannen, og fått et liv jeg stortrives med å ha. Jeg tok en kjempesjanse og gleder meg over det hver dag! Gjør det beste ut av hver eneste dag, det er jo livet det handler om! :)


Hva:
Jeg har utrolig mange sider, og blogger deretter. Noen dager kommer det flere innlegg på rad, og andre ganger kommer det knapt et innlegg på en hel uke. Jeg er ufør, så noen bloggposter bærer nok sikkert preg av det. Noen dager orker jeg rett og slett ikke røre pcen. Andre dager går skravla i ett på meg, også skriftlig. Det varierer veldig hvor ofte jeg skriver, akkurat som temaene jeg blogger om. Skaden min er fysisk, i tilfelle noen lurte på det. Livsgleden min er det derimot ikke noe galt med, jeg gjør alltid det beste ut av ting, og har det stort sett sprudlende godt på tross av store smerter. Jeg forsøker å ikke blogge for mye om smerter og slikt, så for det meste blogger jeg om meg selv og mitt på gode dager, og om nyheter eller ingenting i det hele tatt på de dårlige dagene.

Hvor:
Ganske langt nord. Nei... Ikke så langt. Der ja. Ikke i byen. Ved havet. Ved skogen. Ved fjellet. Jeg trives i naturen. Føler meg hjemme der. Bylivet var ikke noe for meg, og jeg har i tillegg til å ikke ha helse til det, ikke hatt lyst til å leve et såkaldt kafeliv. Selv om jeg trives godt i nord, snakket vi en tid om å en dag flytte sørover. Det er nå avgjort. Livet er jo langt, og det er landet vårt også. Variasjon er fint, og Norge er et vakkert land som jeg godt kan tenke meg å utforske litt mer. Men vi skal bo HER! Det er dette som er hjem. Dette som er vår base for fremtiden og det stedet vår sønn skal vokse opp. Derfor har vi nå kjøpt drømmehuset, som ligger i verdens vakreste naturområde. Her skal vi leve lykkelig til våre dagers ende. :)

Jeg liker at folk leser bloggen min. Hvertfall de dagene der jeg føler at jeg har fått sakt noe fornuftig og konstruktivt. Jeg liker kommentarer, så legg gjerne igjen en eller to av dem. Jeg liker også å kommentere tilbake! Ser du en avstemning på siden min, så blir jeg kjempeglad om du gidder å trykke på den. Og følger du bloggen min, så skal jeg følge bloggen din også. :)Related Posts with Thumbnails