Jeg ønsker meg:

Det er aldri for tidlig å ønske seg tilg til jul eller bursdag, men når tiden kommer og folk spør hva man ønsker seg er det vanskelig å komme på hva det nå var man ville ha igjen. Derfor skriver jeg det her, mest for at jeg selv kan holde styr på tingene.


Jeg ønsker meg en PAIFORM. En skikkelig, mellomstor paiform i glass eller porselen. Hvorfor jeg aldri har hatt en er et mysterium, for jeg har til stadighet vurdert om det ikke er på tide å bake en pai. Nå er det altså på tide, synes jeg. Pai er godt!


Jeg ønsker meg æbleskivepanne (dansk,) eller MUNKEJERN eller EPLESKIVEBAKER om du vil (norsk.) De hadde det i "stekepanne-variant"på Jernia sist år, men nå finner jeg det ikke der mer. Den eneste jeg finner for øyeblikket er den hos flust.no og den er elektrisk. Sikkert helt fin likevel den. Tips meg gjerne om du vet hvor man får tak i det. :)


Jeg ønsker meg ISMASKIN, så jeg kan lage hjemmelaget sorbet/fruktis. Det må være av den hurtige sorten, sånn som den på linken som tar 6-12 minutter. Ismaskin har jeg egentlig drømt om helt siden kokkeskolen, da vi laget sitronsorbet for første gang, og jeg...ja...smeltet helt. :) Tips gjerne om du vet om gode tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails