26. apr. 2010

Er det ingen som mener det samme som meg?

Jada nå blogger jeg også om dette kongelige utroskapshysteriet... jeg hadde faktisk ikke noe bedre å gjøre... :)
Denne saken vil jo ingen ende ta, og det skrives jo stadig mer og mer om saken, og da spesielt om jenta som startet det hele, Tora. Nå har denne stakars Tora Uppstrøm Berg blitt hetset og jaget i media helt siden hun gikk ut med sin historie. At hun gikk ut med den til Se og Hør kan man vel mene sitt om, for det er jo et sladderblad uten like, og hun kunne sikkert ha valgt et annet og mer seriøst media. Nå har jeg ikke lest det opprinnelige innlegget, men via VG har jeg fått inntrykket av at dette skjedde da Jonas Bergstrøm og Madeleine var ganske så nyforlovet, og han var på guttetur. Få har, som jeg har sett, kritisert Jonas for å ha vært utro, men mange har valgt å rette sin kritikk mot Tora.


Om Tora visste hvem mannen hun møtte og var intim med er, det vet jeg ikke. Visste hun det fortjener hun klart kritikk for å med viten og vilje ha gått til sengs med en opptatt mann. Visste hun det der i mot ikke før i ettertid, kan hun heller ikke kritiseres for å ha gjort det. Det var tross alt ikke hun som var i et forhold.

At hun gikk ut med det i det hele tatt ser jeg på som en god ting, for dersom Madeleine ikke visste noe, så synes jeg hun fortjente å få vite sannheten om sin kommende ektemann. Er det virkelig ingen andre som er enig med meg der? Skulle Madeleine heller ha giftet seg med en utro mann? Skulle hun bare leve resten av livet i (u)lykkelig uvitenhet, eller kanskje oppleve at han var utro igjen. Eller kanskje igjen og igjen og igjen.... Når skulle hun fått vite det da, hvis han ikke sa noe selv da det hadde skjedd? Om bruddet kom etter de ble gift ville det ha vært mye mer dramatisk for henne og enda større mediedekning. Ja kanskje ville til og med media venne seg mot Madeleine og gi henne skylden for bruddet. Hvor ofte har man ikke sett lignende ting, hvor media henger ut en av partene med påståtte dårlige egenskaper. Det slapp Madeleine å oppleve nå, og skylden havnet på nettopp den skyldige parten, Jonas. Vel fortjent!

Utroskap er en grusom ting, og bør slåes hardt ned på, både når det gjelder menn og kvinner. Det er noe av det mest respektløse som finnes, og utro mennesker fortjener ikke å få beholde partneren sin. Det er utrolig skjeldent at noen klarer å tilgi, og å stole på noen som de vet at tidligere har vært utro. Jeg tror ikke Madeleine, som er kjent for å være stolt og sterk, ville ha tilgitt og glemt dette, dersom Jonas selv hadde krøpet til korset og angrende tilstått. Nå vet man ikke om han har tilstått tidligere, enkelte ting kan tyde på det, men jeg mener uansett at det er en god ting at Tora har stått frem, slik at verden fikk vite hvordan Jonas er.

Enten Madeleine visste noe eller ikke, har man jo lest at forholdet har skrantet lenge, og at de ikke har bodd sammen på en god stund, før Tora sa noe til media. Kanskje hjalp dette Madeleine til å avslutte forlovelsen tidligere enn hennes rådgivere og hennes foreldre ønsket, slik at hun nå får en mulighet til å komme seg videre i livet. Tenk å måtte fortsette å gå med en forlovelsesring du ikke vil ha mer, og å bli konstant påminnet et menneske du bare helst vil glemme? Så ja, jeg synes faktisk at det er fint at Tora sto frem. Nå lurer jeg bare på om Tora er den eneste, eller om han har vært med flere jenter, i løpet av det 8 år lange forholdet han hadde til prinsessen...

Var jeg Madeleine ville jeg ha takket Tora for hennes ærlighet!

36 kommentarer:

 1. Når man er attentionwhore, så må man regne med å få oppmerksomhet.

  SvarSlett
 2. jeg ville ikke gått med den ringen et sekund etter jeg fikk vite hva han hadde gjort. ekle mannen. at hun sto frem gjør den utro svikeren mer kjent blandt skandinaviske jenter. fint. så er vi alle advart. madelein har ikke tapt noe i denne saken. kun jonas.

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig. Det at hun "gikk ut" i Se og hør, var vel at hun fikk et ultimatum: enten kommenterer du, ellers skriver vi det vi har hørt, vår versjon.
  Dette viser hvor stygge media i Norge er mot norske jenter. De gjør hva som helst for å henge oss ut som dritt og horer, samtidig proppes jentebarn ører og øyne fulle med sexpress og hjernevask a la sex and the city som rollemodeller. Stakkars unge jenter i dag.
  Flott bygda har valgt å vise lojalitet ovenfor sine egne og å slå ring rundt jenta.
  Ps: legg merke til hvor mange menn som kommenterer utseendet til denne helt flotte, pene jenta: det er fullt av lite attraktive menn, som spyr ut eder og galle ovenfor pene jenter, for å føle seg bedre. De er ofte dameløse, og det av en grunn.

  SvarSlett
 4. Jo, jeg er enig med deg. Den godeste Jonas burde vite selv at han var opptatt....

  SvarSlett
 5. Joda, sikkert mage som mener et samme som deg, jeg gidder bare ikke å lese om dette, et eneste stor gjesp, spør du meg

  SvarSlett
 6. Jonas er et svin!

  SvarSlett
 7. Jeg er helt enig med deg i denne saken!

  I en litt større sammenheng er det veldig betenkelig at det alltid er den kvinnelige part som blir hengt ut!

  SvarSlett
 8. Det er mange menn som er enige med deg også.
  TorE

  SvarSlett
 9. herregud hvor naiv går det an å være!! Tora visste godt hvem dette var/er! Hun er bare pr-kåt og elsker all oppmerksomhet rundt henne! Hadde hun ikke vilt ha all denne oppmerksomheten så hadde hun holdt kjeft! Jonas er en kjent person = masse oppmerksomhet og "kjendisstatus". Støtter da ikke utroskap, bra at madeleine fikk vite det før ekteskapet, men man er to om et utroskap-og jeg vil heller ALDRI støtte kvinnene bak det heller! if u cant stand the time, dont do the crime!!Mette Bye!

  SvarSlett
 10. Kan Mette Bye bakke opp de anklagende teoriene sine med kildehendvisninger? Noe som helst som tilsier at dette er fakta? Eller er det vild gjettning, som vitner om hennes private følelser om en sak hun selv har oppleved?

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 12. Her er det mange flotte meninger. Godt å se at så mange er enige med meg her. :) Takk for fine kommentarer. Hvis noen lurer på hvorfor jeg sletter enkelte kommentarer,(så langt kun en) så er det fordi de bryter mine regler for bloggen, og kommer med krenkende personangrep og stygg språkbruk. Som det står over kommentarruten, aksepteres ikke slikt her og vil derfor bli slettet. Det er lov å ha andre meninger enn mine, og det er lov å ha negative meninger, men tenk over hvordan du ytrer de negative meningene. Kommenter gjerne videre, dine meninger er like relevante som min egen. :)

  SvarSlett
 13. Herregud så teit! Tora kan jo ikke klage, hun har jo gått ut og fortalt om dette - da får hun bare ta det!

  SvarSlett
 14. Jeg er forsåvidt enig i at Madeleine burde fått vite om utroskapen, MEN, og det er et stort MEN her, man trenger nå vel ikke gå til Se og Hør med saken? Norges største sladderblad? Da må man forvente mye mediekjør etterpå. Ting kan gjøres på andre måter, og dette er en jente på over 20 år, så hun burde tenkt seg om før hun sa ja til å stå frem i Se og Hør. Bladet hadde garantert ikke nevnt henne med navn, hadde de fått vite noe om saken, det har de nemlig ikke lov til. Mediakjør må man regne med i en slik sak som dette. Trøsten får være at det går over om en mnd eller to. Taperne i denne saken er vel familien til Tora og Madeleine. Jeg tror så gjerne at Madeleine ikke visste hvem han var når hun møtte han- men når hun fant ut hvem det var, burde hun ikke stått frem i verken se og hør, eller andre steder. Det var veldig dårlig gjort mot Madeleine, men Tora har nå lært nå. Hva motivet til Tora har vært i denne saken, det vet ingen annet enn henne selv. Men litt mediekåt må hun nå være, ellers hadde hun nå vel aldri stått frem på denne måten?

  SvarSlett
 15. Se og hør truer folk til å stå frem. De dumme i denne saken er Tora sine menner som må ha gått til se og hør med saken i håp om honorar. Tora ble opptingt og truet til å stå frem. Hadde hun gått ut selv, ville hun undersøkt hvor mye penger hun skulle hatt. Hun ble tatt på senga og lurt inn i dette.

  SvarSlett
 16. venner* ikke menner

  SvarSlett
 17. Altså, utroskap er noe av det styggeste jeg vet! Men, jeg mener også at når Tora utleverer seg til Se & Hør, så kan hun ikke si at hun ikke forsto at det ville bli mediakjør :o Ingen i Norge har vel kunnet unngå å få med seg hva som skjedde med Sven O Høiby f.eks? Hvordan han ble brukt av pressen, og da særlig Se & Hør..... Og det har da vært mange andre saker også, hvor filleting har blitt slått stort opp i sladrepressen, og har ført til mange personlige tragedier og skandaler!
  Nei, Tora, er du voksen nok til å ha sex med en mann, og etterpå gå ut åpent i Se & Hør, så får du være voksen nok til å ta de reaksjonene som kommer også! Det er stor forskjell på om bladet hadde skrevet at Jonas hadde hatt en one-night-stand til ei norsk jente, og å gå ut med hele historien sjøl og stille opp på bilder etc...... Jeg lærte når jeg var liten, at den som er med på streken må tåle steken :)

  SvarSlett
 18. Jeg står sånn midt i mellom jeg når jeg leser om dette. HVIS og bare hvis Tora ikke viste hvem det var hun lå med, så kan det i seg selv unnskyldes for hennes del. IKKE for jonas, han er et SVIN!! Men så kommer måten Tora velger(!) å gå ut med sin historie på. i SE&HØR av alle steder.....(ja, jeg sier velger for hun kunne ha sagt ingen kommentar.. så hadde de måtte skrevet om et angivelig one-nigth stand..og hun som person hadde ikke blitt trukket inn i det på samme måte som hun er nå...)

  Hun hevder at hun ikke kunne forutse hva som ville skje.
  Da spørr jeg deg TORA, hva trodde du skulle skje(?) ved at du forteller SE&HØR om din HETE natt med Maddes forlovede..seriøst???

  Og det at de i tilegg satt på historien så lenge (et år). Da hadde hun god tid til å kontakte Jonas og fortelle at hun hadde snakket med SE&HØR, sånn at denne bomben ikke hadde blitt sluppet nå.. helt utrolig.

  Så er enig at Madde trengte å vit hva slags mann hun var forlovet med, men jeg er IKKE enig i måten det ble gjort på. SKAM!

  SvarSlett
 19. Er delvis enig med deg! Utroskap er en uting, og Madde burde få vite sannheten. MEN - ikke på en slik ydmykende måte! Ville Tora abs. få frem dette, kunne hun klart å formidlet det til Madde, og ikke ut til "hele verden"! Har ingen hensikt å angripe Se og Hør, de er et ukeblad som tjener på å formidle sladder, thats it! Min mening ang. dette - er at Tora kunne spart seg dette. Jeg som ellers er en stolt trønder, må si jeg skjemmes over å være det pr. i dag! Jeg kan ikke tro annet enn at det er IQ'n det skorter på når det gjelder Tora, hun skulle absolutt ha skjønt dette vil bli en sak av dimensjoner! Stakkar Madde...

  SvarSlett
 20. Jeg er enig med Kong Harald jeg, bedre at det kom frem nå enn etter at de hadde giftet seg...

  SvarSlett
 21. Hun har da valgt å gå ut i se og hør, da får hun tåle mediapresset! Hun har selv valgt det. Hun er sikkert ikke den eneste han har vert utro med. Dette hadde kommet ut uansett, bare en trønder som er pr kåt!!

  syns det er trist dersom det er mennesker der ute som er enig med deg.. virker ikke som du har så mye "peiling" på ting..

  SvarSlett
 22. Enig med du. Det er synd i Tora. Velskrevet og fint formulert blogg. Han over har ikke "peiling". hehehe =D

  Anette

  SvarSlett
 23. Litt av en historie å fortelle barnebarna.
  "ja da jeg var ung og sprek, og ødela brylluppet til svenskeprinsessen"

  LOL.

  SvarSlett
 24. At Tora skylder på at hun ble presset av Se og Hør til å fortelle denne historien, blir for dumt.
  Hvis hun hadde hatt integritet, så hadde hun sett seg for god til å være med på ukebladets premisser. I såfall, hadde jeg hatt medfølelse for hennes "uønskede" medieoppmerksomhet. Når det er sagt, hvem vet om Tora faktisk digger medieblesten og kommer seg styrket (les - rik) ut av denne saken.

  SvarSlett
 25. Enig i mye av det du skriver. Jonas har nok fått munnkurv, og da er det lettere å "ta Tora". One-night-stands er ikke det smarteste å bedrive, for man vet som regel ikke noe om den man drar med seg under laknene.


  Madde klarer seg utmerket godt uten Jonas, og hun bør være glad for at dette kom nå, og ikke etter et evt. bryllup.

  Forøvrig skjønner jeg ikke at de forlovet seg da de gjorde, for de hadde problemer da også.

  Selv om Madde er prinsesse, så har hun like stor rett til å få sørge i fred. Hun har tross alt elsket denne mannen nok til å gå ut i all offentlighet og forlovet seg med ham. og for en kongsdatter er det som har skjedd en offentlig ydmykende sak, som kommer i tillegg til det du og jeg ville følt dersom vi hadde vært i samme situasjon og vår kjære var utro.

  SvarSlett
 26. Bloggen er helt feil vinkling. Jonas og Madeleine har hatt et turbulent forhold i årevis. Jonas er en glad gutt og har ikke trivdes helt under kongefamiliens stramme regime. HAN er faktisk den mest lettede av alle nå. Det har vært mange "torauppstrømmer"(hun var ikke engang den siste) og Madeleine kunne ikke bry seg mindre om akkurat hvem de var. Hun var rasende på at det stadig skjedde. Pga forventninger og enorm offentlighet fortsatte begge kursen mot ekteskap. Men i fjor høst fikk Medeleine nok og satte det hele på vent. På et eller annet tidspunkt måtte det bli brudd uansett. De eneste som ble påvirket av akkurat den indiskrete Tora var selvsagt media, som kanskje fremskyndet både Madeleines, Jonas' og kongefamiliens avgjørelse litt. Det er selvsagt helt latterlig å påstå at denne Tora liksom skulle redde Medeleine fra Jonas. Hun kjente ham mer enn godt nok allerede. Men jeg skjønner Jonas. Slik er de aller fleste unge og ambisiøse menn. Han følte imidlertid at kongefamilien ble litt feil retning. Nå er han en fri mann. Jeg har gode venner som omgås både Jonas og hans venner i Stockholm og ser heller ikke på dette som noen overraskelse i det hele tatt.

  SvarSlett
 27. Om hun hadde kontaktet Madeleine hadde det kanskje vært a-ok, men ærlig talt, hun gikk til sladderpressen, og mottok betaling for det. Dette er altså beundringsverdig?

  SvarSlett
 28. Lurer litt på hvor mange menn som tørr involvere seg med Tora etter dette.....hvor stor sjanse er det for å se historien på trykk..??? Tenk deg...."anonyme Ola Normann" treffer Tora, de blir et par....det funker ikke og etter en tid er det slutt, så treffer "anonyme Ola Normann" den eksemplariske "frøken "kjendis" ...og så dukker Tora opp med "han har jeg vært sammen med....." det er jo en sjanse å ta for unge norske menn....jeg sier ikke mer .....

  SvarSlett
 29. Tenker Tora sin pappa er kjempestolt av jenta si.
  Sikkert veldig koselig at hele "verden" vet at jenta di var på fylla og hadde en one-night-stand, uansett hvem det er med.
  Ikke akkurat noe jeg ville fortalt min far om...

  SvarSlett
 30. Det er synd i Tora akkurat nå, men som alt annet vil dette også gå i glemmeboka. Jonas er en gris og har garantert vært på flere enn henne. Madde kommer godt ut av dette uansett.

  SvarSlett
 31. Innmari kjip sak for både kongehuset og Madeleine personlig, men bedre at hun fant det ut nå enn senere. Tror ikke Tora har fått så veldig mye ut av det bortsett fra 12 500 kroner (?), ifølge det min onkel hadde lest et eller annet sted. Hadde jeg vært Tora, hadde nok ikke førstevalget mitt for mine 15 minutes of fame vært å bli kjent for å hatt sex med noen.. Men hver sin smak! :p

  SvarSlett
 32. For en tid vi lever i! For å bli kjendis, er det nok å la noen skrive at en hadde sex uten å vite hvem med...Det er virkelig grunn til å være stolt over og...å bli kjendis i dette landet.

  SvarSlett
 33. Godt det er noen som kan fakta her..
  Kanskje smart å skaffe seg all infi før man langer ut? Som et par stykker skriver her, så har ikke dette (Tora + evt andre sidesprang) vært noen hemmelighet for Madeleine. De tp har jobbet med dette, og satt ned farten på forholdet litt for å finne ut av ting. Det at det neket Tora velger å gå til media for stusselige 12000 kr, ødela mer enn det opplyste. Dette ydmyket Madeleine totalt, og hun hadde ikke noe annet valg enn å bryte tvert. Så, bra jobbet Tora, med å knuse den lille resten av et forhold som var igjen. Og, hun visste GODT hvem han var og hvem han var forlovet med. Så her er det ett utro svin, og en lite smart jente som regjerer. Desverre er det Madeleine som blir knust. Bra jobba folkens.

  SvarSlett
 34. Jeg synes ikke synd på Tora i denne saken. Hun valgte selv å gå til Se og Hør, og burde visst hvor stort mediastyret ville bli. Jeg har null respekt for folk som er utro mot parneren sin. Jonas er en drittsekk av en annen verden. Det er enda bra at Madelein ikke ender opp med å gifte seg med han, hun fortjener langt bedre :)

  SvarSlett
 35. Madeleine burde jo være glad til! Ikke bare er denne Jonas en drittsekk; han er jo også tydeligvis dummere enn vår egen Ari, som i allefall er sikret for livstid mot å måtte utføre nyttig arbeid.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails