31. jul. 2011

Så er det mulig å lese bloggen min igjen, etter fem dager. :)

Noen av dere har kanskje vært innom de siste 5 dagene, bare for å se at bloggen var stengt. Det skulle den selvfølgelig ikke ha vært. Blogger har endret seg litt i det siste, som de fleste sikkert har merket. Derfor holdt jeg på med litt av hvert av endringer på bloggen min, samtidig som jeg lærte meg noen nye ting. Fant det best å stenge bloggen for besøk i mellomtiden, siden det var litt rot og kaos her en stund, men glemte rett og slett å endre det tilbake etterpå. Ikke har jeg enset at jeg ikke har hatt besøkende her på 5 dager heller.

Heldigvis skrev Jill, som jeg også har som facebookvenn, til meg om tilstanden i går kveld. Hvis ikke hadde jeg nok vært utilgjengelig fremdeles. Så supertakk til snille Jill, fordi hun fortalte meg om det. :)

Håper alle som snubler innom her også er så snille å trykke seg inn på et lite besøk hos henne også: Dere finner henne på mamma-i-eksil.blogspot.com3 kommentarer:

 1. du er velkommen :) Sitter forresten akkurat ute på terassen, leser noen blogger mens mini sitter i badestolen sin ved siden av meg, dagens andre bad, var en tur i store bassenget i morges, er altfor varmt her nå :)

  SvarSlett
 2. Ja det er vel litt varmesjokk for dere begge etter så lang tid i den nordnorske, kjølige sommertemperaturen. Håper det blir noen flere dager her der det er mulig å bruke plaskebassenget. Vi har forresten ikke klart å få tak i badestol enda. Må kanskje bestille en fra nett. Er bare så skeptisk til å kjøpe uten å ha sett på den først. Vi har jo en kraftig plugg med veldig lange bein. Ja,ja... :)

  SvarSlett
 3. Kan være greit å rydde opp i bloggen av og til, ja, men godt at du har åpnet den igjen.

  Nå skal jeg Jill igjen.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails