26. jul. 2011

Kjære blodtørstige lynsjemobb...

De fleste av oss takler den forferdelige tragedien på den helnorske måten, med samhold, medmenneskelighet og felleskap. Likevel skjer ting som DETTE. Likevel har venner av meg som stemmer FRP blitt TRUET på facebook. Slettet av venner, og uthengt som mordersympatisører. Gode, snille mennesker, som ikke på noen måte kan settes i forbinnelse med dette monsteret og hans handlinger og meninger. Ikke på noen måte. De er akkurat like gode og snille som mine AP stemmende venner. Man kan rett og slett ikke blande politikk inn i sjokket og sorgprosessen, selv om det forskrudde monsteret gikk målrettet etter ett politisk parti. Vi må klare å gjøre det som politikerene våre klarer å gjøre akkurat nå, nemlig legge politiske uoverenstemmelser på hylla. Stå samlet som ett folk.


Jeg håper lynsjemobben roer seg litt snart. Stol på at retten klarer å ta hand om monsteret på best mulig måte, og ikke rett sinnet mot feil mennesker. Det er ikke FRP, Frimurerlosjen, Norsk bondelag, eller Oslo Handelshøyskoles skyld, selv om monsteret en gang i tiden har vært tilknyttet dem alle. La oss stå samlet, og være det folket vi allerede har vist verden at vi er. De beundringsverdige og gode menneskene. De som virkelig står for budskapet som nå går verden rundt; OM EN MANN KAN VISE SÅ MYE HAT, TENK HVOR MYE KJÆRLIGHET VI ALLE KAN VISE!  
Flower Power <3
“Little peaceful Norway shows how to handle situations like this. Right now I would rank Norway as the largest country in the world, I have never seen anything like it.” - Barack Obama


"Selv i sin dypeste sorg blir nordmenn ikke hysteriske. De motstår hatet. Det er utrolig å se hvordan politikere og hele landet reagerer. De er triste til det dypeste tråd av deres sjeler. De gråter i verdighet. Men ingen sverger å ta hevn. Isteden ønsker de enda mer menneskelighet og demokrati. Det er en av de mest bemerkelsesverdige sterke sidene ved det lille landet. " - Tysk avis


DETTE er det norske folk på sitt beste! 
4 kommentarer:

 1. Jeg tror disse menneskene som lever ut forakten, fordømmelsen og frustrasjonen mot andre, ikke har "godtatte" kanaler for å få ut det som plager dem.

  Vet ikke om vi kommer i riktig retning ved å avvise istedet for å møte folk i dialog, jeg tror vel ikke det.

  SvarSlett
 2. Joda. Å møte folk i dialog er jeg helt for, men jeg mener ikke det er akseptabelt med trusler og uthenging av uskyldige. De som gjør det er ikke ute etter dialog heller.

  SvarSlett
 3. Trusler og uthenging er aldri i orden.

  SvarSlett
 4. Det er ikke akseptabelt med trusler og uthenging av uskyldige!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails