1. aug. 2011

Sol og varme. :)

Ikke så mye å si herfra, på denne sløve sommerdagen. Vi trillet en tur i formiddag, noe som var ganske så hyggelig. Og så er det vaaarmt, vindstille og herlig ute. Ca 26 grader, sist jeg sjekka. I skyggen ja. Og da Kenguruen sov, gikk vi ned til vannet og vasset litt. Superhyggelig! Babycall er en fin ting. :)


Det er virkelig flott vær her hos oss nå, og det må jo nytes, for det er ikke alltid vi er så heldig med været her i det kalde nord. Trilleturer, hagehygge og vassing i vannet må til. Blåbæra er moden for lengst, (bilde tatt for to uker siden) og ripsa er nesten rød nok til å plukkes. Kjenner jeg gleder meg voldsomt til ripsa er plukkeklar.

2 kommentarer:

  1. Rips med vaniljesaus er supergodt! Skjønner at du gleder deg, ja.

    Dagene må nytes, helt klart.

    SvarSlett
  2. Ja det er kjempegodt, men vi tar den enda litt lengre. Vi lager gele, fyller den med rips, og har selvfølgelig også vaniljesaus på. *Vann i munnen* :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails