22. jun. 2011

Ni hvite roser, fra min kjære.

I dag dro min kjære på butikken for tredje gang på tre dager, for å se om de har fått inn chiabatta, som de jo reklamerer for at de har i kampanjebladet sitt. En kampanje som altså skulle ha startet allerede nå på mandag. Det hadde de ikke fått inn enda, og for tredje gang på tre dager sa de at de kommer i hyllene i morgen den dag. Bare å komme tilbake da. Jeg er så glad i chiabatta, så han ville gjerne glede meg med å kjøpe dem til meg. Det har jo blitt til en ciabattajakt av dimensjoner det. Og han påstår at han skal ut på jakt igjen i morgen tidlig.I går trillet vi en tur sammen, i regnværet, og da så jeg en kjempesøt liten rosebusk med de flotteste hvite roser, i en av de mange, velstelte hagene i området. Busken var liten, men rosene var virkelig mange og fine, og de sto i full blomst.

Jeg: "Åååå! Sånne roser vil jeg også ha en dag."

Han: "Å? Da må vi dra på plantasjen for å se om de har noen." (Den søtingen. hihi)

Jeg: "Neeei, jeg tror egentlig at vi venter til Kenguruen er litt større, så vi ikke trenger tenke på om han tar på den og får vondt av tornene."

Han: "Men det er jo lenge til."

Jeg: Ja,ja.... (Så tenkte jeg ikke mer på det, og vi gikk videre og snakket om helt andre ting.)

I dag, da han kom hjem, uten chiabatta, hadde han med en bukett med ni hvite roser til meg. Han er rett og slett så søt at han er til å spise opp. Så klarer han å si at det fortjener jeg fordi jeg hadde laget frokost til han i dag. Jeg hadde tross alt bare skåret over to rundstykker og klasket noe smør og ost på. Og det kvalifiserte til å få roser? Ja altså, jeg klager aldeles ikke jeg. Rosene er nydelige og dufter så godt som roser skal dufte. Og jeg, jeg er nyforelska i min kjære, som vanlig, og jeg føler meg heldig og fryktelig, fryktelig bortskjemt. :)


I følge blomsterspråket (HER) betyr en bukett med ni blomster:
 "Jeg vil være alene med deg." Hyggelig, men jeg tror ikke han kan blomsterspråket, og det var jo ikke derfor han valgte de hvite til meg. Med en liten baby i hus er det også noe begrenset hvor mye vi er alene, men litt voksentid blir det jo selvfølgelig. 


Blomsterspråket sier en hel del om hvite rosers betydning:
 "Du er himmelsk",
    - respekt og ydmykhet, uskyld og renhet,
      "Jeg er verdig" eller hemmelighet og stillhet.For meg betyr de rett og slett bare det at jeg har verdens beste kjæreste! 

2 kommentarer:

  1. heldig du er :D snille flinke kjæresten din!
    Vi har masser av ciabatta her nede, spiste nettopp lit til suppa mi. Ha en god kveld

    SvarSlett
  2. Ja han er helt topp! :)

    Butikken har fremdeles ikke fått dem inn. Fredag... en dag igjen av ukestilbudet. Da må de komme i morgen da. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails