24. jun. 2011

Jeg sier det igjen.. det skal så lite til for å glede enkle mennesker. ;)RetarDex, anyone? Retard Ex? hahaha Ja,ja... vi har vel alle hatt en. ;)

Lo meg skakk da jeg så reklamen på tv. Tenk å kalle et produkt for RetarDex. Ser de det ikke selv?

Nesten like gøy som at vi har en flaske Mojo i kjøleskapet.
(Spansk saus. Uttales egentlig Moho.)


Oh, be-have. Jeg måtte bare.... ;)

9 kommentarer:

 1. mojo har jeg ikke sett, er den god? :D

  SvarSlett
 2. Jepp. Google den, så finner du nokut at det er ti millioner dorter og at den kan brukes til uendelige retter. Grillmat og på sånne salte poteter er favoritten her i huset, tror jeg. Vi har hatt to forskjellige. En rød og en orange. :)

  SvarSlett
 3. MoHo = Model of Human occupation er en teori om menneskelig aktivitet utviklet og brukes av Ergoterapeuter (Occupational therapists)

  Got my mojo working, gammel blueslåt, mye sunget av Muddy Waters. Tror ikke jeg skal oversette betydningen i denne sammenhengen... ;)

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseariet.no, sist om selvros og markedsføring i Cyberspace

  SvarSlett
 4. dorter du, lurte litt da jeg leste det ja :) Skal google det jeg og se etter de i butikken :D

  SvarSlett
 5. aha den er typisk for de kanariske øyene, skal kikke etter den, men har aldri sett den før. Ha en fin kveld, jeg skal tidlig i seng, er utslitt etter svensk midsommar :D

  SvarSlett
 6. Kamelryttersken: Der lærte jeg noe nytt. :) Men Muddy Waters sin sang kjenner jeg nok godt til fra før, og sant som du sier...den trenger ingen oversettning. :)

  Jill: Overrasker meg ikke at den er utpreget kanarisk. Kanskje du likevel finner den. Men det blir vel som å finne svenske kjøttboller i Norge. Når man leter finnes det ikke, og når man ikke skal ha så dukker det opp. :) Jeg var tidlig i seng jeg også. Alt for mye frisk luft. Lang gåtur og mye babykos. :)

  SvarSlett
 7. Redardex er bare fantastisk morsomt!! Mojo er jo også fantastisk godt OG morsomt, så det blir enda bedre! Kan faktisk lage en ganske så god mojo selv ;) Er fryktelig lenge siden jeg har vært innom bloggen din, har tenkt på deg! Hvordan har du det? Svar gjerne på mail (linpinsukkerspinn@hotmail.com) eller på Facebook, er ikke så veldig mye i bloggverdenen lenger! Men jeg skal prøve å blogge litt fremover nå tenkte jeg, drar til Australia den 4 juli, det må jo dokumenteres! :)

  SvarSlett
 8. Lin: Jeg valgte facebook. Usikker på om du leser dette, men den Mojo oppskriften må jeg få av deg! :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails