29. jun. 2011

Morgenstund har...vel...fortsatt bare antydning til tann i munn, men også bly i hodet og sirup i beina. Gjeeeesp!

Jeg liker ikke å stå opp tidlig, og er storfornøyd med å så langt ha en baby som er enig med meg i at morgen - det er etter ni det. Men i dag sto vi opp halv 8, og det merker jeg veldig. Tung i hodet, og alt foregår i sakte film. Det går treeeeeigt å våkne skikkelig.

Jeg trodde jo at kenguruens første tann skulle komme skikkelig i løpet av natta. Han oppførte seg veldig som om det var tann på gang i går kveld, og jeg kunne skimte den første hvite prikk i tannkjøttet. Men neeeida, det er ikke noe mer der i dag enn i går. Det blir med antydningen. Enda vil han ikke ha sutten, men sover med biteringen sin i munnen. Jeg blir nesten litt frustrert her jeg sitter. Han hadde mange flere oppvåkninger enn normalt i løpet av natta, var mye vanskeligere å roe, og hadde antydning til svak feber, tror jeg da. Også det at han våknet halv 8 med et vræl, noe han ellers aldri gjør. Her er alltid vekke teknikken latter, søte smil, pirking på mamman sin, trekking i håret, og "blablabla dadada bæbæbæ!" Altså en ganske så hyggelig oppvåkning. Men ikke i dag. "Wææææææhæhæææææ! Hikst!" :)

Jeg har googlet litt, og funnet frem til at mange har sutrebaby i en ukes tid, før at tanna bryter helt igjennom, så jeg begynner å mistenke at jeg er en av de "heldige" der ja. Jeg som trodde det tok en natt. Javelda... Det får gå som det går. Søvn er overvurdert uansett. Selv om jeg er usansynlig trøtt og sløv i dag er det uansett kjempekoselig å ha en stille morgenstund med kenguruen før vi normalt sett er oppstått og mens min kjære fremdeles sover søtt. Kaffe og morgenbarnetv ble redningen for å våkne litt opp, og en hel del rulling og pludring på leketeppet for en av oss, mens den andre har lest litt TegneHanne. Gjett hvem som gjør hva. :p

Nå skal jeg kosemoseklemme og kysse litt på det lille tanntrollet, som begynner å småsutre litt der han ligger og ser på barnetv, så bir det kanskje trilletur. Noe som minner meg om at jeg jo må overføre bilder, så jeg kan vise frem hva jeg så her om dagen. Det får jeg ta når han dagsover litt senere, hvis jeg er så heldig, med mindre jeg også sovner da... :)


2 kommentarer:

  1. huff de der tennern :) Håper han får sove idag. Kos deg. xx

    SvarSlett
  2. Han fikk sove litt førr ei stund sia, så trur det går bedre i dag enn i går. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails