29. jun. 2011

Den første smaken av deilig, iskald saftis. :)

Ja, jeg vet det er for tidlig, og at jeg nå tilhører gruppen :"Å herregud sånne som deg burde ikke ha barn", hvis du spør jentene på DinBaby forumet. Men vet du hva? Det bryr jeg meg aldeles ikke det minste om.

I dag, etter en lang trilletur der jeg innså at jeg nok hadde kledt litt for mye på både meg og Kenguruen, måtte vi rett og slett kjøle oss ned. Og hva er vel da bedre enn litt is? Selv om Kenguruen er bare 6 måneder gammel (neste uke), så lot jeg han få smake på en Lollipop is. Det likte han veldig godt. Jeg tror den kalde opplevelsen var mye morsommere enn sukkersaften var god, for han rynket på nesa, fikk store øyne, smilte stort, og klemte masse på isen me hendene sine. Deilige sukkerklisjfingre! :)

Han griset en hel del, men spiste egentlig ikke noe særlig. Men nedkjølt og glad det ble han, og det var jo nettopp det som var hele poenget.

Nå vet jeg at is er populært, og kan gå i gang med å lage litt sunnere varianter her hjemme, uten tilsatt sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Kanskje på tide å snuse litt på smoothie-is oppskriften til Mamma i "eksil"? :)

2 kommentarer:

  1. ..Det er kanskje akkurat sånne som som deg som skal ha barn! Som fryder seg over en is. Jeg synes det er flott at du er sånn, bare fortsett..kenguruen har bruk for deg sånn ;-)

    SvarSlett
  2. Takk snille deg. Det er hyggelig å høre. Jeg fryder meg hver dag over de små tingene han gjør, alle nye lyder, og det at jeg får gi han stadig nye opplevelser som jeg ser han blir lykkelig av. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails