28. jun. 2011

Jeg har shoppet hos pledd.net. Sjekk dem ut du også. Den perfekte gave!?!

For en stund siden vant jeg et gavekort hos nettbutikken pledd.net i en bloggkonkurranse. Det har jeg brukt nå i dag. Jeg valgte å kjøpe denne puten, men med kenguruens navn på. Bildet her er et eksempelbilde fra deres nettsider. Fin, ikke sant? Jeg gleder meg veldig til å få pynte opp kenguruens rom med denne kule bilputa. Når han blir større kan det faktisk være en tøff pute til å ha med på lange bilturer. Hvem vil vel ikke ha en bilpute som kosepute i bilen? Godt å ha noe å hvile hodet på. :)

Er den ikke søt?


Man får forresten bilpledd der også, i tillegg til mange andre kule pledd man kan mache puten med hvis man vil, eller ha til andre ting. De har andre puter også.
Jeg gikk for samme mørkeblå farge som det er på bildet, men det var mange varianter der, til og med bringebærrød for bilglade jenter. Så nå må jeg bare vente i 6-10 små dager, så har jeg bilputa her. Jeg gleder meg!



Overdreven reklamering, mener du? Javisst, men så er jeg også sikker på at du faktisk ser linken. ;)

De har forresten salg der nå, så dropp innom og ta en titt. De har ganske så mange spennende ting.
Se for eksempel det helt unike pleddet fra reklamen her over, der du kan få skrevet på barnets navn, fødselsdato, lengde, vekt eller andre ting som for eksempel dåpsinfo. Smart fødsels/dåpsgave, ikke sant? 

2 kommentarer:

  1. Håper Matheus Matheo blir glad for puta han kan hvile det lille hode sitt på når han skal kjøre lange lange bilturer med mor og far :D

    SvarSlett
  2. Haha ja ikke sant. ;) Jeg vet i allefall at den puta hadde vært veldig kul i en blå minibuss med 8 unger, der alle har hver sin. Så kan de ha putekrig mens far fortvilt forsøker å få alle trygt geleidet til den utvalgte teltplassen i lofoten, og mor sitter med ørepropper og sier "aaaiiii hodet mitt" eller noe... hihi (Jepp. Det er min ide om hvordan store familier har det.)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails