26. jun. 2011

Designendringer. Sannelig på tide, men er jeg egentlig fornøyd?

Så er utseendet på bloggen endret. Jeg orket ikke gå i gang med en ny header i dag, så det utsettes på ubestemt tid.  Jeg beholder min sorte bakgrunn og det går fremdeles i lilla toner. Likevel er det mye som er forandret.  Og fargevalget... Vel...jeg er ikke helt sikker, som alltid når det kommer til store forandringer. Sånne ting tar tid å fordøye for meg, og kanskje må jeg justere litt i ettertid når inntrykkene først har sunket litt inn.

Jeg har selv snekret sammen bakgrunnen, i paint selvfølgelig, for amatør det er jeg, og det innrømmer jeg glatt. Men den ble vel ok den, tror jeg. Jeg liker å gjøre tingene selv, heller enn å gå for andres produkter. Selv om andre sikkert kan gjøre det like så godt, og kanskje mye bedre, er jeg glad i de personlige løsningene. Jeg vet jo best hva som passer meg.

Det er forresten også derfor jeg aldri går til frisøren, men tar saksa med meg på badet. Det har funket fint det, i snart 14 år. Sært? Ja kanskje, men det funker for meg. ;)

Tilbake til bloggdesign.... Jeg tror vi sier det ble brukbart, eller hva? For en stund, i alle fall. :)

Jeg har forresten også laget en e-mail adresse for folk som eventuelt måtte ønske å slenge med leppa, sende virusvedlegg, spam-mail, nigeriasvindler, eller av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg utenfor bloggen. Den finner du på siden, under teksten om meg. Jeg tenker jeg nok kommer til å sjekke den på ukentlig basis, om ikke oftere, selvfølgelig for å rydde i nigeriasvindlene, og den er altså: kengurumamma@gmail.com

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg synes det er vanskelig å lese det som står på venstre side siden bildet og teksten sklir mye over i hverandre. Skriften du har valgt synes jeg også er vanskelig å lese.

  Jadda, jeg er vanskelig av meg, vet det.

  Ellers ønsker jeg deg en fin søndag og lykke til videre med bloggdesignet.

  SvarSlett
 2. Vanskelig er bra! Får jeg ikke konstruktiv kritikk så ser jeg meg jo blind på tingene, og så endrer jeg ikek på det som andre legger merke til at ikke fungerer som det skal. Nå har jeg flyttet den blomsten som krasjet med teksten. Endret litt på skrift og farge igjen også. Takk for tilbakemeldingen. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails