27. jun. 2011

Helene harefrøken, glad og lett... en hyggelig, liten sommergjest.

Jeg fikk endelig tatt bilde av den søte hareungen som bor i hagen vår. Den plasserte seg så pent under kjøkkenvinduet vårt. Å åpne vinduet ville bare skremt den vekk, så kvaliteten er så som så, med noe gjennskinn i fra ruta. Likevel... der sitter den nydelige pelsdotten. Se så søt den er! :)

Skulle ønske kenguruen forsto hvor spesielt det er å ha så fint besøk, men han er jo tross alt bare en baby. Heldigvis fikk jeg tatt disse bildene.

2 kommentarer:

  1. søt den var :) Du burde ha redigert bilde i paint eller noe, med fin pil til hvor kaninen er på det øverste bildet :D

    SvarSlett
  2. Burde nok, men e førr lat. hihi Blei så usansynlig lei av paint etter alt styret me å endre bloggen i går. :) Men det e en fin hare ja. Ser den hver morra, og gjerne flere ganga ut over dagen. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails