27. jun. 2011

Google trends, og astroiden som nesten traff oss "midt i planeten."

Jeg oppdaget nettopp google trends. Ja, jeg burde vel oppdaget det før,  men det har jeg altså ikke gjort. Det overrasker meg veldig å se hva de mest ti populære søkeordene er for øyeblikket:


1.asteroid
2.casey anthony trial ...
3.summerfest
4.rachel weisz
5.patti labelle
6.vicki gunvalson
7.transformers dark of...
8.ucla
9.nate dogg
10.amanda knox(Aner ikke hvem disse menneskene det søkes etter er, bortsett fra Patti.)
En ting legger jeg merke til. Det er alle "snille" ord. Så om du som meg trodde at ordene kom til å være sex, naked, porn og det som verre er, så tok du gruelig feil. Kanskje er ikke folk så perverse som man har lett for å tro, eller så har google rett og slett sensurert bort upassende ord. Ikke vet jeg. Egentlig hadde jeg forventet å se han der Justin Bieber, Miley Cyrus og diverse andre barnestjerner og superstjerner. Lurer forresten på hvordan en sånn norsk liste ville sett ut, men det orker jeg ikke lete frem nå, selv om jeg er sikker på at det må finnes et sted. Tips meg gjerne om du vet hvor.

Her fyker asteroidenUansett.... og det jeg egentlig hadde planer om å skrive om: Søkeordet som ligger på topp, Astroide, er vel forståelig nok noe som engasjerer folk. Det er jo ikke hver dag en astroide nesten treffer jorden. Har du ikke fått det med deg skal du få slippe å google det. Du kan lese om det på storm.no


Enda godt den ikke traff oss. Tenk så sårbare vi er, her vi snurrer rundt på en bitteliten, blå klinkekule, i det kjempestore og skumle universet. Skumle fenomener som dette, og andre nestenulykker, får meg til å huske på å glede meg over de små tingene. Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi overlevde denne gangen også. :)

2 kommentarer:

  1. enda godt den ikke traff oss ja :)
    Gidd ikke at flyplassan skal bli stengt pga astroide tull no som eg skal hjemover :D

    SvarSlett
  2. hihi Ja det e en måte å si det på. Så du forresten harebildet i forrige post? Når æ så på den følte æ mæ stor, og når æ leste om astroiden følte æ mæ plutselig veldig lita igjen. :D

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails