15. mai 2010

Motorsykkelens dag

Så var den her, dagen som jeg alltid gleder meg til. Dagen der alle fra distriktet kommer til byen for å vise frem motorsykkelen sin, og for å treffe likesinnede. Dagen for hygge og godt humør. Konkurranser, pølse, vafler og is. Kjente og ukjente som vil snakke om egen og andres sykkel. Kjempegøy dag! Jeg har alltid vært i byen på denne dagen, enten jeg har kommet med sykkel, eller bare vandret en tur gjennom byen for å se på mc og veteranbilutstilling. I dag er jeg hjemme. Jeg har nemlig så vondt i ryggen at jeg ikke kan være med. Litt kjedelig, men samtidig er jeg utrolig glad for at min kjære fikk dra til byen. Nå er vel felleskjøringa inn mot byen snart over, og så skal de stille opp, og så ringer han meg sikkert. Fine mannen! Han har allerede sendt meg et bilde, og ringte før felleskjøringa startet. Han er så snill! Passer på at jeg føler meg inkludert, enda jeg sa det var helt greit og at det ikke gjør så mye at jeg ikke kan bli med. Det er egentlig helt greit også, for det er en deilig varm dag, og det er ganske så fint å sitte i sola også. Og det har jeg tenkt til å gjøre nå. :)

Dagens sang må vel helt klart bli Arlo sin motorcycle song. Den er bare så utrolig morsom!

2 kommentarer:

 1. Var Bikefest i Stiftsstaden i går.
  MC-ravnan var selvsagt der og viste at vi også bryr oss om motorsykler. Selv om våre sykler måtte flytte inn på standen og fikk ikke stå ute blant de store gutta med HD.
  Ørkendyret var egentlig godt fornøyd, han fikk stå under telttaket og slapp unna duskregnet som var innom et par ganger.
  Sjekk gjerne http://kamelhiet.blogspot.com/2010/05/enda-ei-helg.html
  Om MC-ravnan
  http://kamelhiet.blogspot.com/2010/04/det-her-e-kult.html

  SvarSlett
 2. Data er ikke enkelt. Men her er den riktige lenken
  http://kamelhiet.blogspot.com/2010/05/enda-ei-helg_23.html

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails