18. mai 2010

Januar 2011! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Vi har planlagt og ønsket, håpet og gledet oss, lengtet og ventet. Nå har det endelig skjedd, og vi har vært så heldige å få lov til å fortelle familie og venner at vi skal bli foreldre i starten av januar. Vi har fortalt det til de nærmeste og de er alle like overlykkelige som vi er. Foreldrene mine og lillesøss fikk vite det i går, på selveste 17.mai, så det ble virkelig en gledens dag for dem, og det betydde ekstra mye at folk gratulerte med dagen. Bortsett fra en tur til foreldrene mine, har vi vært hjemme hele dagen i går, for jeg er plaget med kvalme og tretthet. Det gjør ikke så mye nå mer, fordi min kjære har kjøpt meg ingefærkapsler med peppermynteolje og det hjelper faktisk veldig. For det meste da, jeg har hatt et par tilfeller på kvelden og morgenen etter jeg begynte med kapslene. Det er vel ikke til å ungå. Hørte med mamma, siden dette er arvelig, og hun var utrolig kvalm gjennom hele graviditeten. Jeg har vel litt å se frem mot da... Men det skal gå så fint så. Jeg er fremdeles bare to måneder på vei, så vi må alle krysse fingrene for at det fortsetter å gå like bra som det har gjort til nå, men det gjør det nok helt sikkert. Min kjære kommer til å bli verdens beste pappa! Vi gleder oss veldig til januar. Men det er så tidlig i januar, at jeg håper det ikke plutselig blir i juleferien, for det tror jeg er litt kjedelig for barn. Jaja, uansett blir det fantastisk! Så nå får min blogg, rotete som den er, enda en kategori, nemlig baby og graviditet. :)

Det er jo slettes ingen tvil om hva dagens sang må bli:

6 kommentarer:

 1. Gratulere så mykje! :))) Et stort mirakel og en fantastisk nyhet! Ønske dæ rikti lykke te med graviditeten og den spennanese tia fremover!!! :)

  SvarSlett
 2. Mange takk! Vi glede oss enormt, og syns det e kjempespennanes. :)

  SvarSlett
 3. Dere kommer til å bli nydelige foreldre begge to. Voksne, stabile, reflekterte og hjertevarme mennesker som elsker hverandre og er som skapt for hverandre, med flotte holdninger og gode verdier. Den lille er inderlig ønsket og alle hjerter gleder seg!!! Et bedre utgangspunkt kan ingen barn ønske seg. Hipp hurra for livets store lille under.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så utrolig mye. Dere blir nok to fantastiske foreldre :)

  SvarSlett
 5. Så koselig å lese!! Gratulerer! :) Lenge sida jeg har vært inne på bloggen din nå, så det var jammen på tide ;) Hvordan går det med deg om dagen? :) Takler kroppen graviditeten bra bortsett fra kvalmen?

  SvarSlett
 6. Takk! Evigheter siden jeg har vært innom bloggen min selv, har vært så utrolig plaget med kvalme. Vi får se hvordan det går med meg etter hvert. Ryggen får en tung jobb fremover, men inntil videre har jeg jo ikke gått opp i vekt. Får se når magen blir stor. Det må bare gå sin gang. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails