9. nov. 2011

Kenguruen har hatt en lærerik uke, og vinteren lar vente på seg.

Det har i alle tider pleid å ha vippet over fra høst til vinter på denne tiden, men ikke i år. I år har vi et titalls herlige varmegrader, og sannelig har vi også blomster i blomsterbedene fremdeles. Noen i alle fall.
Da vi trasket hjemover fra lokalbutikken i dag, la vi merke til at ei hyggelig gammel dame som har så flotte blomsterbed om sommeren, sannelig hadde liv i det ene bedet fremdeles. (Sneik meg et lynhurtig bilde i forbifarten.) Det er vel ingen som klager på at frost og sne lar vente på seg? I alle fall ikke vi. Snart gjemmer solen seg helt frem til januar, så jo mer vi har lyst til å være ute og nyte godværet nå, jo bedre. Og vi storkoser oss! :)

Når det er sakt vil jeg presisere at jeg SKAL ha hvit jul. Det er bare bestemt. Skal! ;)

Ellers kan jeg nevne at vi har hatt en innholdsrik uke. Mye kos, besøk av flere, trilleturer med venner og alene, og masse hjemmehygge i tillegg.

Og... Kenguruen har lært å stå uten støtte for noen dager siden. Er ikke det nevneverdig så vet ikke jeg...
Sånn kan han stå i flere minutter samtidig som han ser på barnetv, før han setter seg eller tar tak.

Det kan jo også sies at han i dag sa "pappa, pappa" da min kjære gikk fra frokostbordet (i spisestua) for å hente noe på kjøkkenet. Herlig! Jeg kunne ikke vært mer glad og stolt om det hadde vært mamma han sa. Det er ikke første ordet, for han har sakt både bø og nam, nam, og hoppsi daisy en gang, (tro det den som vil, jeg gjør det knept selv) men det er virkelig noe stort med pappa og mamma uansett. Også så ekstra gøy at det kom helt av seg selv. Han gjentok det flere ganger på forespørsel, men de første kom fordi han lurte på hvor pappa skulle. :)

Man kan godt si at Kenguruen har hatt en lærerik uke. Han har også lært å skremme oss. Første gangen tittet jeg ut vinduet da posten kom, og skatt noe så helt utrolig da han ropte "Æ!" Siden det tydeligvis var underholdning på høyt nivå, har han med jevne mellomrom gjentatt skremmingen. Nå gjør han det hver gang jeg spør om han vil skremme mamma/pappa. Kjempegøy!

I kveld har Kenguruen og jeg koset oss med rislapper og eplejuice. Vi er så flinke at det fortjener vi, nemlig. Og sannelig var han superenkel å legge også. Nevnte jeg at han sover hele natten? *Lykkesukk* :)

8 kommentarer:

 1. Er alltid stas når det står en stund, på egne føtter, OG pappa og mamma, sukkkk.....
  Kos deg det beste du kan, nå :-)
  Snart er han stor.
  Ha en fin kveld alle sammen

  SvarSlett
 2. Snart er han stor ja... Kjenner jeg gleder og gruer meg hele tiden. Savner allerede da han var bitteliten og bare lå til brystet og slafset. Du skal tro jeg nyter alle øyeblikk, for ingen øyeblikk kommer jo tilbake. :) Ha en fin kveld du også!

  SvarSlett
 3. så flink kenguruen din er blitt, stor stor gutt med samme hårsveis som Kai, kan det være det danske i dem? :)
  Her går det i masse kos om dagene, han har oppdaget at det er kos å kose og klemme ALT :D Herlig er det og kan ikke si det nok til han at hvor glad jeg er i han, den deilige deilige gutten min, smelt :)
  Bra at du får blogget litt selv om forbindelsen er litt dum, min er også dum og det er et under hver gang jeg kommer meg på, ergo blir det mindre blogging :/ stor klem

  SvarSlett
 4. Alt vel?

  Ha en deilig fredag :-)

  SvarSlett
 5. Jill: Han har pappaens hår ja, det er helt tydelig. :) Her tror Kenguruen fremdeles, på tredje måneden, at kos, suss elller klem betyr å blåse på kinnet eller halsen så det blir "proppelyd". Veldig morsomt, men vi præver å lære han forskjellen på det og kos. :)

  Ragnhild: Kos igjen! Dagen var kjempefin, på tross av at det gikk i å præve å fikse internett hele dagen. :)

  Mormor: Så hyggelig at du titter innom igjen. Jeg får ikke gjort så mye, siden vi fremdeles ikke har internett i stua. Og her oppe er det for kaldt til å sitte lenge, i tillegg til at jeg ikke vil lage lyder som kan vekke han som sover lett fordi tann nummer 7 er på vei. Men ellers er alt vel! Håper det står bra til med deg også, på denne fine fredagskvelden. :)

  SvarSlett
 6. Ren lykke hos dere, er så fint når ungene er i den alderen, nye ting hver dag!

  Husk å ta mange bilder!

  SvarSlett
 7. Ja det er herlige tider, og vi prøver å få det meste ut av dem. Kameraene er alltid i nærheten. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails