15. sep. 2011

Alle disse dager som bare kom og gikk... nå har jeg en del på hjertet. Litt fortelling og litt takking. Og noen bilder.

Jeg har ikke fått blogget, eller gjort spesielt mye annet spennende i det siste. Jeg har, som tidligere nevnt, vært syk. Jeg er fremdeles ikke helt frisk, men er ikke helt utslått heller.

Det har ikke hendt allverdens her, for det skjer jo vanligvis ikke mye rundt folk som bare ligger på sofaen og venter på at influensaen skal forsvinne, men noe må jeg bare nevne.

Kenguruen har hatt et såkaldt utviklingssprang. Den ene dagen ligger han og leker på gulvet, og kan ikke engang krabbe. Neste dag kan han sitte, bruke dreieskiva på telefonen sin, og REISE SEG OPP! Jeg ble helt sjokkert da det skjedde.

Han dro seg opp etter vedkurven, til han sto helt oppreist for aller første gang. Så sa det BOM da hodet traff peisen i nesten samme øyeblikk. Det gikk bra, men det ble en liten kul, og det ble straks bestemt at å reise seg opp etter vedkurven ikke var aktuelt å la han gjenta.

Vi ble enig om at det nok var på tide å stille sengebunnen ned et par hakk, så han ikke plutselig reiser seg i senga og vipper over kanten. Alle foreldres store skrekk er vel at babyen skal gå i gulvet?!

Pappaen setter i gang med å stille sengebunnen, og vi ligger i dobbelsenga og ser på.

Plutselig, veldig skremmende plutselig, tar Kenguruen et kjempe-kenguruhopp, og bykser en halv meter fremover. BOM sier det, i det han lander på gulvet med hodet først. Jeg rakk ikke reagere engang.

Det gikk bra med han, som det jo heldigvis som oftest gjør når de små slår seg, men vi ble fryktelig redde. Kenguruen landet på kulen han hadde fra før, som da ble dobbelt så stor og veldig blå. Mange tårer ble det også, og jeg og min kjære har nok aldri vært så redd før som vi ble akkurat da.

Samme kveld fikk vi lekegrind. (Takk til mine snille foreldre.) Det er utrolig hvor fort det går når de små plutselig blir aktive. Kenguruen får ikke lenger lov til å sove hos meg om natta, selv om han plages veldig med tenner og nok helst bare vil klamre seg til meg fremdeles. Nå tør jeg ikke ha han der mer, med mindre jeg selv er helt våken. Han våkner og vil over til meg mange ganger om natten, og har i tillegg begynt å ville leke en time eller to midt på natta. Det resulterer i ekstra mye løfting frem og tilbake, noe som gjør at ryggen min er helt og totalt ødelagt, men det er forhåpentligvis en fase som snart er forbi. Snart må han vel forstå at natta er til for soving.

Om dagen er det lekegrind som er tingen, så mammaen kan få gå på do, eller på kjøkkenet uten å måtte spenne fast Kenguruen i en stol. Heldigvis elsker han den fine lekegrinda si. :)
Eksklusivt bilde av Kenguruen. Det er andre gang han blir offentliggjort i den store bloggverdenen. ;)

 Nå når jeg endelig blogger litt, for gudene må vite hvordan dagene fremover blir, må jeg få lov til å takke så mye for de flotte tingene jeg nylig har vunnet.

Se denne søte smokkesnora jeg var så heldig å vinne hos Tuppen og Lillemor. Titt innom der da vel. Jeg ventet i spenning, uvitende om hva dette blå jeg hadde vunnet kunne være, helt til pakken kom. Snakk om å bli positivt overrasket. Jeg hadde nemlig veldig bruk for denne, men ikke til smokk. (Se bildet.)

Den kom med en kjempesøt smokk også, men den har vi ikke bruk for her hos oss da Kenguruen plutselig over natta avvente seg selv på seksmånedersdagen sin, så den smokken fikk den lille nabogutten på fire måneder overta. Han ble veldig glad for den. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av smokken, siden vi skulle på trilletur med gutten og mammaen like etter at jeg hadde åpnet pakken. Snora ble dermed også øyeblikkelig tatt i bruk. :)

Den kjempesøte smokkenora vil bli brukt flittig i lang tid fremover, siden den er perfekt til å sørge for at Kenguruen ikke mister/kaster biteringene sine ut av vogna eller bilstolen. Veldig praktisk! :)
Tusen takk, Tuppen og Lillemor. :)
 Jeg må også takke for de fantastiske skinntøflene jeg var så heldig å vinne hos Prinsesser på erten. (Er du smart trykker du deg inn dit, for der er det ny giveaway på gang akkurat nå som trekkes I DAG.) Tøflene kom i posten i morrest, og har vært i bruk hele dagen. De er virkelig deilige, synes kenguruen. Tusen takk for dem! :)

Tøflene er så utrolig myke og behagelige at jeg skulle ønske de fantes i min størrelse også. Kenguruen elsker å ha dem på, og har takkeyt være dem hatt varme og gode, og stilig antrukkne føtter i hele dag. Sånnt noe liker vi! Og gjett om jeg er glad for å ha gått for str.12-18mndr. Han har så store kenguruføtter at de er akkurat passelig, enda han er bare 8 mndr gammel og dermed skulle ha kunnet bruke dem ganske så lenge.  De skal brukes mye den tiden vi har på oss, før han vokser fra dem, så går de nok i arv til noen andre etterpå. :)
Tusen takk!
Det var alt for i dag. Nå skal jeg kollapse på sofaen igjen. En siste takk er på sin plass. Takk til alle dere som har surret dere inn på bloggen min i det siste. Spesielt til dere snillinger som har ønsket oss god bedring. Det varmer! Håper alle har det fint og at ingen andre får denne skrekkelige influensaen. Klem! :)

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår virkelig kallenavnet Kenguru! Det var litt av et hopp på gutten.

  Jeg håper du snart blir frisk igjen, er så kjedelig når all tid går til sykdom!

  God bedring!

  SvarSlett
 2. Du går spennende tider i møte. Og det blir nok flere hopp og kuler i tiden fremover.
  Godt at han faller til "ro" i lekegrinden, det er ikke alle som gjør det.

  Så ønskes det snarlig bedring av rygg og andre vondter.

  Ha en flott dag

  SvarSlett
 3. Lammelåret: Han blir bare mer og mer Kenguru for hver dag som går. :)

  Mormor: Det er nesten litt vel mye spenning til tider, når mammaen helst vil ha noen rolige stunder til å hvile ryggen sin. Heldigvis sover han jo litt på dagtid, så jeg får snike inn hvilene mine på de tidspunktene. :)

  Takk til dere begge for god bedring ønsker. Det må vel snart bli bedre med influensaen, selv om ryggen jo er noe jeg alltid vil slite med. Men som vi sier her nordpå: Vi står han av! :)

  SvarSlett
 4. Mine små har også "hoppet" i gulvet med hodet først. Ikke særlig kjekt, men det er vel noe vi foreldre må gjennom for å forstå at nye rutiner og hverdag er på vei:) Tiden går så fort! Kjempefin kake, lekegrind og smokkesnor! Håper det går bedre med influensa og rygg. Supert at dere likte tøflene:) Fin-fin helg til deg når den tid kommer:)

  SvarSlett
 5. Prinsessemamma: Tror mange opplever slike ting ja, men det er jo noe som bare ikke skal skje. Ufattelig skummelt var det i alle fall. :) Vi bruker tøflene så mye som det lar seg gjøre, så lenge de passer. De er helt supre. Takk! God helg! :)

  SvarSlett
 6. Fint å se at smokkesnora kom til nytte :) Tusen takk for hyggelige ord og link til bloggen vår. Håper det går bedre med formen din. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails