Denne kaka skulle det vært blogget om for en måneds tid siden, men det ble rett og slett glemt. Den er uansett god nok til å nevne nå i ettertid, selv om det sikkert er forsent for andre å lage den i år, siden ripsa er overmoden, omgjort til syltetøy og saft, eller rett og slett spist.
OPPSKRIFTEN kan du jo spare på frem til neste bærsesong. :)
|
Ute av ovnen får den lov til å kjøle seg ned. |
|
Så er det tid for glasur, laget av melis og ripssaft. Jeg valgte å pynte den med et hjerte av rips. |
|
Når glassuren er stiv, er kaken klar for servering. Helst i en romantisk, eller i det minste ekstra hyggelig setting. |
|
Stearinlys og ekstra pent kakefat hører med, når det nå først er en hjertepyntet kjærlighetskake.
Så trenger man bare en man er glad i å dele med. Men han publiserer jeg ikke bilder av her. Han vil jeg ha helt for meg selv. ;) |
Lekker kake, får legge oppskriften din i oppskriftsmappen min. Om det er ok?
SvarSlettHa en fin lørdagskveld
Ser godt ut!
SvarSlettDet må du gjøre, mormor! Den er til for å deles! :)
SvarSlettDen er virkelig like god som den ser ut til også. :)
Heisann
SvarSlettdu vant en trøstepremie på min blogg:) Nemlig Mine 2 sangkort fra singsang.send meg din adresse på bentenymoen@hotmail.com så sendes premien til deg.Gratulerer.
Hurra! Så utrolig gøy at jeg vant. Fantastisk våkne til slike nyheter. :) Jeg har sendt deg en mail nå. Tusen takk! :)
SvarSlett