11. jan. 2012

Jeg gleder meg til det nye badet er ferdig.

Endelig er stikkordet, for vi har pusset opp det meste av huset, men latt badet vente til sist av praktiske årsaker. Vi har bare et bad, og det er temmelig lite, langt og smalt. Men jeg tror det skal bli fint. Det har ikke vært spesielt gøy å bruke badet som det var til nå, men vi ønsket å vente med det prosjektet. Først er man jo rimelig avhengig av fungerende bad eter fødselen, og så er det denne babytiden der man helst ikke vil ha styret. Men nå er vi i gang. Det vil si... Min kjære, den flinke, herlige mannen er i gang med å pusse opp badet. Og jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk. Vi er normale mennesker, som ikke bruker hundre tusen på baderomsmøbler, og jeg er ikke en interiørblogger, men når det er ferdig kommer jeg helt sikkert til å legge ut et bilde. I mellomtiden kan jo dere her inne også le godt av før-bildet. Det ble tatt da vi var på visning, så gardinene og det er altså ikke vårt:
Hvis noen har lyst på mintgrønne plastfliser fra 60tallet til et eller annet prosjekt er det bare å rope ut. Det ligger fremdeles en bunke ubrukte i uthuset her. :)

Snart har vi nytt bad. Og dusjkabinett. Lykke!

11 kommentarer:

 1. Takk, jeg står over mintgrønt.
  Men det blir nok deilig når badet blir ferdig.
  Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 2. Jeg tror mange er enig i at de flisene ikke akkurat er drømmen. I alle fall ikke på veggen. Men det er jo de som er opptatt av å lage ting av retro materialer, som sikkert ser en bruk for dem også. :)

  SvarSlett
 3. Ang pinterest, så får du invitasjon fra de. Bare skriv inn mailadressen din, så sender de deg en mail med instruksjoner. Lykke til og kos deg! :)
  Siw

  SvarSlett
 4. hei på deg:-) Å pusse opp bad er litt av en jobb! Det blir sikkert nydelig! Og du viser vel frem resultatet? Den dagen gleder du deg nok til:-)

  Du skal ikke se bort i fra at slike fliser i mintgrønn er det interesse for. Jeg tror at det ikke er lenge til det er ganske så moderne. Ser fargen kommer mer og mer tilbake.

  Lykke, lykke til med oppussingsarbeidet!!

  Tusen takk for gode ord!! Ønsker deg en fin dag!!
  Klem:-)

  SvarSlett
 5. ReVinyl: Å... Var det så enkelt. Takk! :)

  Hjørdis: Du skal ikke se bort i fra at jeg viser frem bilder av resultatet. Jeg snuser allerede på tanken om å vise frem gangen som nettopp ble ferdig. Badet er noe av det viktigste i huset, så jeg skal love deg at jeg gleder meg. :)

  De flisene vet jeg noen der ute sikkert vil ha, så jeg kvier meg for å kaste dem. Lager vel eget innlegg om dem en dag, så tenker jeg de sikkert havner hos noen som kan gjøre noe spennende med dem. Fin dag til deg også. Klem. :)

  SvarSlett
 6. Et fint bad man trives i er god balsam for sjel og sinn, det holder liksom med et trøtt fjes i speilet, om ikke resten av badet skal være trist også.

  Det blir fint å se bilder av forandringen, ha en god dag videre. :-)

  SvarSlett
 7. Takk skal du ha. Og så rett du har. Det badet vi til nå har hatt, har ikke akkurat fristet til å oppholde seg i lengre enn nødvendig, og har ikke akkurat gitt energi om morgenen heller. God dag vidre tilbake. :)

  SvarSlett
 8. Neitakk, ikke interessert.

  Uprakisk form på badet deres, men det blir sikkert kjempebra når alt er ferdig. Jeg synes et rom endrer karakter når det blir pusset opp. Må være deilig å snart være ferdig. Selv om du ikke gjør så mye av det praktiske kjenner du likevel hva som skjer, mye å finne ut av og ta stilling til. Blir sikkert godt den dagen alt er på plass!

  SvarSlett
 9. Upraktisk er vel å si det mildt. Det er ikke verdens beste utgangspunkt, men fint skal det bli. Og, om du la merke til toalettets plassering, så skal vi endelig få et toalett som ser mer normalt ut i stedet for å stå på den måten. Det blir det nemlig ekstra godt å få på plass. :)

  SvarSlett
 10. badet er sånt et utrolig viktig rom, så jeg gleder meg med deg, for det var jammen meg et gammelt fint bad ja :)
  Ikke for at jeg skal skryte på meg noe bedre her for tiden :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det vi har nå er ikke akkurat luksus. hihi

   Slett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails