2. aug. 2011

Brytekamp, sofakos og besøksplanlegging (Funker laktosefri melk til baking, tro?)

Tigergutt, ikledt Ole Brum kostyme, ser her ut til å vinne.
Etter bildet ble tatt fikk Kenguruen, her iført bleie, overtaket igjen.
Tigergutt fikk seg en flytur fra sofaen og videre langs stuegulvet.

Det er godt å sofakose, men det er sannelig gøy å sofaherje også når man er i humør til det. Det er det vi gjør i dag, siden det blåser litt ute. 23 grader og sol har vi hatt i dag, så vi har fått oss en luftetur med vogna også, men så blåste det opp og da er det best å kose og leke inne.

Desuten legger vi planer for torsdag og fredag. Da får nemlig Kenguruen møte sin onkel for aller første gang. Onkelen bor i Oslo og er 16 år gammel. Jeg er veldig glad i han, men jeg har ikke sett han de siste 14 årene. Vi har heldigvis begynt å få god kontskt nå, så det går jo rette veien. Han og mammaen hans kommer altså hit på torsdag og blir natten over. Gleder meg veldig til det. I morgen må jeg gå i gang med å bake litt. Min lillebror har laktoseallergi, så det blir spennende å finne ut om laktosefri melk funker i bakverk. Satser på det. Noen som vet? :)

3 kommentarer:

  1. hehe; kai liker også å rase i sofaen. Han bruker en pute og kaster seg bakover med puta foran øynene, hikster av latter :) Vil gjerne starte denne sofa aktiviteten rett før leggetid også.....jaja :) Kos deg med besøket, klem

    SvarSlett
  2. Sofaherjing e faktisk en favoritt hos mæ, førr æ bruke beinan til å sikre han, samtisig som æ kan ligge bak og hvile ryggen. Så kaste vi bamsen på hverandre, og han sjonglere og sloss litt me den. hihi

    SvarSlett
  3. Vet ikke, men det duger ikke uprøvd?

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails