18. des. 2011

Vi venter spent på Jesus, og gleder oss til Kenguruens første jul.

Tro om Jesus rekker frem før jul? Det er slettes ikke sikkert. Han ble sendt akkurat på grensen til postens garantifrist, så jeg håper det. Gleder meg til han kommer. :)
Å finne den heeelt riktige julekrybba er ikke bare bare, det er sikkert, men nå har  jeg endelig funnet den.


Dette blir Kenguruens første jul. Hvis man ikke regner med jula da han lå i magen, og jeg bare tviholdt på tanken om at han skulle bli der inne til vi kom oss til riktig side av nyttår. Det gikk som det skulle det, så den 5.januar har vi en ettåring å feire her i huset. Enda en begivenhet som snart er her. Tro om jeg ikke må begynne planlegging og invitere allerede, så ikke fødselsdagen kommer som julekvelden på kjærringa, selv om julen ikke gjør det i år. ;)

Jeg gleder meg veldig til å feire jul med Kenguruen og min kjære. Min supergode lillesøster har vært her og bakt pepperkaker med/til meg, og de er nesten oppspist allerede, så gode som de var. Ellers er faktisk alt på stell. Julestrømpe til Kenguruen har jeg selv sydd, min kjære har tatt julevasken, og alt vi trenger (og mer til) er kjøpt inn. Julestemningen sniker seg innpå oss. Nå kan jula bare komme. Forhåpentligvis gjør julekrybba også det. :)


10 kommentarer:

 1. Håper den kommer frem i tide.
  Den var riktig så flott.
  Ha en fin dag og skulle jeg glemme det- God jul.

  SvarSlett
 2. Den har kommet i dag. Min kjære har hentet den på vei til jobb, og når han kommer hjem får jeg endelig se den, og sette den på plassen sin i stua. Storfornøyd! God jul til deg også, Mormor. Det kan man jo si både en og to ganger det. :)

  SvarSlett
 3. Et lite julebrev ligger her:
  http://www.starbear.no/mormor/2011/12/22/mormor-far-det-som-hun-vil/
  Ha en fin kveld og så håper jeg at ryggen ikke plager for mye.

  SvarSlett
 4. Ta vare på deg og dine, ha ei fredelig jul og et fortreffelig godt nyttår.
  Julebrev er lastet opp i cyberspace, til de som vil lese

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en God jule helg, klem Anna c",)

  SvarSlett
 6. Håper jeg ikke har kastet ut noen kommentar fra deg. I så fall er jeg veldig lei for det. Det har vært så alt for mange useriøse i boksen, så det kan nok hende at jeg har vært for rask.
  Lei for det.

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til dere :-)

  SvarSlett
 8. Åh kan æ spør kor krybba e kjøpt?

  SvarSlett
 9. Har leita så lenge etter ei fin ei og denne va nydelig:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg mener vi landet på en som ble solgt via nettsidene til en kristen tvkanal. Kan ha vært visjon norge? Lenge siden nå. Håper du finner den rette for deg. Det er jo noe man investerer i og har i årevis. :)

   Slett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails