23. aug. 2011

Liberoklubben: Morsom poengsamling og fine gaver. Men hvor ble det av Mortimer?

Libero har et morsomt konsept der foreldre kan svare på spørsmål i mailer de sender, for å tjene opp poeng man kan bytte inn i fine gaver. Man får også gavepakke ved fødsel, og ved seks måneder. Men nå er det poengsamlingen jeg vil skrive om. Man får altså poengmail en til to ganger i måneden. Dette har vi gledet oss over siden jeg var ca to måneder på vei med Kenguruen. Nå har vi fått en del fine ting derfra. Anbefaler det virkelig til alle gravide eller småbarnsforeldre. Disse tingene har vi:(sokkene fikk vi i 6m-pakken)
Den helt store tingen, som vi nå i lange tider har samlet poeng for å få tak i, er altså Lamaze elgen. Nå er det bare et par uker til neste mail fra Libero, der jeg ville fått de siste 50 poengene, så jeg endelig kunne tømme poengkontoen min og få tilsendt Elgen med stor E. Eller Mortimer, som den heter hos Lamaze. For 50 til 100 poeng måneden tar det litt tid å spare opp til elgen som jo koster hele 950 poeng.

Elgen Mortimer
Men... tok en titt i poengshoppen nå nettopp. De er UTSOLGT! Elgen er bare vekk, og jeg er en smule skuffet, kan man vel si. Det var en skikkelig kjedelig oppdagelse. Jeg har jo samlet til den så lenge.

Hadde den vært å oppdrive, så hadde jeg jublet og kjøpt den. Om noen har sett den til salg i Norge, så rop for all del ut. Jeg har lett og søkt, men finner den ikke noe sted. Høstens elgjakt er i gang. :)

6 kommentarer:

 1. jeg kan se etter elgen her nede jeg eller hva med amazon
  http://www.amazon.co.uk/Learning-Curve-LC27014-Lamaze-Moose/dp/B000I2MRLU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1314122341&sr=8-1

  SvarSlett
 2. Takk snille du, men det trenger du ikke. Vet ærlig talt ikke om vi kanskje ikke bare skal glemme hele elgen likevel. I letinga har jeg nemlig kommet over en god del flotte Lamaze leker jeg tidligere ikke har sett. Kanskje blir det bare noen helt andre lamaze leker på kenguruen. Faktisk så jeg en kul Lamaze kenguru. Bare så utrolig surt å se den dumme elgen forsvinne etter så veldig mange måneder med poengsamling og venting. Må tygge litt på det. :)

  SvarSlett
 3. jeg holder et øye åpent for elgen jeg i tilfelle du vil ha elg likevel. :)

  SvarSlett
 4. SVAR: hmmm.... hva tror du egentlig jeg peker på? :-P

  Elger er koselig dyr :-)

  SvarSlett
 5. Det samme skjedde med meg! Og nå er nettsideene deres helt nede. Utrolig hva som kan føles irriterende når man har blitt forelder..

  SvarSlett
 6. Har ikke fått blogget om det enda, men vi har faktisk fått tak i han. De har sikkert enda en liggende, om du skriver til dem. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails