11. aug. 2011

Hvorfor Kenguruen aldri blir gift...

I den siste tiden, fordi han har hatt kløe i munnen på grunn av at tennene kommer, så har vi prøvd litt av hvert for å få han til å sove. Det letteste er å amme han og la han sovne sammen med meg, men dette er jo ikke smart i lengden. Derfor jobber vi hardt med at han skal sovne i egen seng. Dette lykkes, men kun om han hører på cd'en sin som farmora plukka opp i en barnebutikk en gang hun var på shopping.

Sin POLSKE cd.

Jepp. Kenguruen kan nå altså ikke sovne uten at han hører cd'en sin med polske vuggesanger.

Hva har jeg gjort?


6 kommentarer:

 1. Han kan jo bare gifte seg med en hyggelig polsk dame!Det hadde vært verre hvis du hadde fortsatt å dra frem puppen hver natt.. ;-)

  SvarSlett
 2. haha :D kan du brenne en kopi til meg? Sliter veldig med søvnen for tiden, 3 timer siste natt :/ Jeg kreperer snart og er desperat nok til å høre polsk musikk natta gjennom :D

  SvarSlett
 3. Bente: Det var nettopp det min kjære sa ogaå. Nå har han et stort håp for fremtiden om å få en veldig huslig, polsk svigerdatter. Et kriterie er at hun visstnok må kunne lage sine egne middagspølser. hahaha :)

  Jill: Har lagt inn det som er sang nr1 på plata. Kotki dwa, det betyr to katter. Tror helt seriøst det hjelper å spille sanger på fremmede språk, for Kenguruen ser ut til å virkelig lytte, for så å bli trøtt. Tre timer er skremmende lite søvn. Håper det blir bedre i natt. :)

  SvarSlett
 4. du har lagt sang nr 1 inn hvor? Har du sendt meg en plate :D

  SvarSlett
 5. Jill den ligg her oppe i blogginnlegget, som en youtubevideo. Håpe du har fådd sove mer i natt. :)

  SvarSlett
 6. kult, kanskje det er fordi det er sånt uforståelig babbel at de liker det :) De trenger ikke konsentrere seg i søvne liksom :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails