10. aug. 2011

Kjært barn har mange navn...

Kenguruen blir til daglig hetende nettopp Kenguruen. Det har blitt til at det er det han "heter" her hjemme. Sånn har det bare vært helt siden første gang han rørte på seg i magen min. Men kjært barn har som alle vet mange navn. Ofte sier vi også lillemann, kengurugrisen, klumpen, koseklumpen, godgutten, snuskebasse, snuskedusken, lillemus, minimus, sussebassen, den lille, sprellemannen, og uendelige kombinasjoner med ordet baby i. Superbaby, hoppebaby, hyperbaby, bråkebaby, syngebaby, flirebaby osv... Det vil ingen ende ta. Her snakker vi kjært barn, altså.

Forøvrig er han en tikilosbaby i dag. Vi har veid han på 7mndrs kontroll, og han er helt nøyaktig ti kilo. Tikilosbaby har jeg egentlig sakt siden han begynte å føles tung for flere måneder siden, men nå er det faktisk sant. 74cm lang er han, og akkurat som han skal være i utviklinga. Hadde vært litt fint om han krøp fremover litt oftere, i stedet for bakover, men man kan vel ikke forlange alt her i verden heller.

Nå skal jeg leke litt med den lille kravlegutten som begynner å lure på hva mammaen holder på med og hvorfor han har lekt alene så lenge. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails