5. jul. 2011

Tiden flyr virkelig. I dag er Kenguruen seks måneder gammel.

Den lille store Kenguruen har fått en storgutt drikkekopp i halvårsgave fra oss. Han kan holde flaska si selv en god stund, når han vil ha vann, men en sånn kopp er mye lettere å holde på lenge, og den drypper heller ikke om den skulle gå i gulvet. (Bambino sølefri kopp) Og så har jeg et håp om at han fortere lærer å løfte den opp selv også. Jeg valgte å kjøpe den i hvit, for det virket liksom så rent og fint da jeg sto der og skulle velge. Den finnes i fargene på bildet, og i blå. Jeg kjenner at jeg nok er litt mammastolt av Kenguruen fordi han er så flink til å holde koppen selv. Det er nok sikkert fordi han har fått drikke så mye av voksen-plastkopp, med hjelp, og fått lov til å prøve å holde flaska selv helt siden han fikk drikke vann første gang for ca tre måneder siden.

Da han hadde gudmorbesøk her om dagen fikk han en halvårsgave fra henne og sønnen, litt på forskudd. Det var en Fisher Price bitering med fisker på, som bokstavelig talt fallt veldig i smak hos det lille tanntrollet, som jo nylig har begynt å klø i gommene sine. Han tygger godt på den og holder den gjerne med begge hender. Den har også fått noen flyturer langs gulvet. Kommer vi  inn i kasteperioden nå, tro? :)

Oldeforeldrene, som er ute på bobiltur, har sendt gratulasjonsmelding og gleder seg veldig til å se den lille store når de kommer hjem. Alle er visst veldig opptatt av denne halvårsdagen. Også jeg som ikke egentlig visste at det var en så stor milepæl. Ikke før i dag, i alle fall. Men nå vet jeg det. Jeg føler egentlig at vi fikk markert den bittelitt også.

Nå ligger Kenguruen i senga si og sover søtt, og jeg har et ønske om en rolig kveld så jeg får hvile min vonde rygg, se Frustrerte fruer, og være uthvilt til kontroll på helsestasjonen i morgen. Det blir spennende å få vite hvor stor den lille store Kenguruen vår har blitt siden sist, for stor det har han sannelig blitt. :)

2 kommentarer:

  1. Trivelig :)
    Eldsten fikk en lignende, med avrunda bunn og vekt i bunnen slik at den retta seg opp nesten uansett hvor skjevt den ble satt ned.

    SvarSlett
  2. Den hørtes smart ut. En sånn har jeg aldri sett, tror jeg. Denne blir nok veltet en del, men den er helt dryppefri. Vi har virkelig forsøkt å søle og det går ikke. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails