16. jul. 2011

Oldisbesøk og shoppingtur. Herrrrlig helg!

Vi suser avsted til oldeforeldrene i nabobyen, og skal også innom babybutikken (som forøvrig er babycare, de selger ikke babyer altså.) Skal se litt på utstyr man jo plutselig trenger når krabbealderen nærmer seg med stormskritt. Også skal vi ha stormtrekk til vogna, og kanskje en badestol om vi liker den de har der. Nabobyens babybutikk er mye bedre enn den som er nærmest oss. Den vi skal på nå vet virkelig hva service er, og så har de bedre utvalg også. Det er noe med å bli tatt i mot med et smil når man tross alt kommer for å bruke mange penger.

I morgen får jeg kanskje endelig lillesøsterbesøk, og Kenguruen tantebesøk. (Samme menneske ja.) Det blir i såfall hyggelig som bare det, for det er veldig lenge siden sist på grunn av hennes nylige Sverigeferie. Både foreldrene og besteforeldrene mine, og lillesøss var på samme camping. Det er bare vi som er så kjedelige at vi blir hjemme. Men så er Kenguruen bare 6 mndr også da, og min kjære har ikke feriefri i år, så da er det best sånn.

Ønsker alle som snubler innom her en kjempegod helg videre. :)

5 kommentarer:

 1. Kos deg på shopping :) Vi skal på fjelltur, er bare innom sivilisasjonen en svipptur for å sjekke hva som skjer på nettet, har abstinenser jo :D

  SvarSlett
 2. Hehe! Man blir avhengig av internett ja. Men kanskje er det sunt å være litt uten? Vi hadde det supert på oldeforeldre besøk. Shoppingen var så som så. To sikkerhetsdingser og en smekke, ble det. Alt annet var de utsolgt for. Og så jeg som gledet meg veldig til å putte han i badekaret i badestol i morgen. Men neida... Typisk. Så blir det å bestille fra nettet heller. Gode, gamle internettet sviketer aldri. ;)

  SvarSlett
 3. jeg har lyst til å starte en svær baby butikk i Norge, du kan bli kunde der :)

  SvarSlett
 4. HVA? En babybutikk som ikke selger babyer? Her må det være no muffins

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, nå om Snare turer

  SvarSlett
 5. Jill: Sett i gang! :)

  Ragnhild: Ja ikke sant. Ikke selger de babyer, og fri for alt vi skulle ha av utstyr var de også. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails