6. jul. 2011

Næhææi, johoo, næhæææi, johoooo, næhææææi, johoooooo....

...sa det høyt og lattermildt utenfor, da et lite søskenpar syklet forbi. Jeg hørte dem før jeg så dem, og jeg hørte dem lenge etter de var ute av syne igjen.

Næhæææi, johoooo, næhææææi, johooooo... Jeg lurer på hvor lenge de sa det og hvem som vant. Kanskje sier de det fremdeles. Jeg heier på den lille jenta jeg. Storebroren hadde sikkert ikke rett, uansett hva det nå var det handlet om. Sikkert ikke. ;)

Søskenkjærlighet er en fin ting.

Nå synes jeg lillesøstra mi skal pelle seg hjem fra ferie og komme på besøk. Så det så. Og sier hun næhæææi, vet jeg hvordan jeg skal overtale henne. 

5 kommentarer:

 1. Eg har så lyst til å sykle med han lillemann, men trur nok eg må vente litt til :)
  Håpe lillesøstra di kommer snart. Klemma herfra

  SvarSlett
 2. Æ kan ikke sykle mer på grunn av ryggen, så æ donerte sykkeln min til nærmeste flyktningemottak. Snillt, ikke sant?
  Høre rykta om at søstra mi e i riktig land igjen nu, så æ linka bloggen til ho. Det må være hint i massevis, så æ regne me ho tar den og dukke opp her snart. :)

  SvarSlett
 3. kjempesnillt :) Ha en fin dag idag og forresten så e hakket grodd masse i natt, puh :)

  SvarSlett
 4. Ja, da bare sier du joohooo så må hun jo komme..

  SvarSlett
 5. Jill: Du må også ha en fin dag. Godt at såret gror fort. :)

  Kine: Nemlig! Sånn er regelen, så det er nettopp det jeg har planlagt å gjøre. Enn så lenge har hun ikke svart noe i det hele tatt. Jeg føler meg ignorert. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails