7. jul. 2011

Kenguruen har fått noen råkule gaver i dag.

I går kom foreldrene mine hjem fra Sverige, og med seg hadde de noen flotte gaver til Kenguruen som han fikk da de var på besøk her tidligere i dag.

Selv fikk jeg det jeg ønsket meg mest, nemlig pærejuice. Nam! Kan noen fortelle meg hvorfor i all verden vi ikke har noe så enkelt og godt som pærejuice i Norge? Det er jo fullstendig latterlig!

Uansett... Kenguruen fikk disse superkule t-skjortene, som er gave fra besteforeldrene og oldeforeldrene. De har feriert på samme sted og hadde handlet sammen. Er de ikke tøffe?


Han fikk også disse flotte lekene. En stor og myk Albert Åberg koseklut, og det morsomme fantasidyret som bestemora har handla hos husfliden. Han er en heldig liten gutt som får mange fine gaver.


Nå har han utrolig mange fine leker. En god del ligger fremdeles bortpakket på rommet hans, og noe er han bare for ung til, men en rask titt i lekekassa viser at han ikke lider noen nød på leketøysfronten. Han har mer enn jeg trodde han ville ha i løpet av det første året, og han er bare et halvt år gammel.
Aldri om han rekker å bli lei av det han har, og enda så vet jeg at det er mer på vei. Farmora har nemlig tenkt til å sende en pakke en av dagene, og da kommer det både mer tøy og enda flere flotte leker. Lekekassa er snart full. Jeg tror vi må ha flere. :)

6 kommentarer:

 1. Hei hei :)
  Enig med deg; pærejuice er sååå godt, blir ikke det samme å smelte pæreis for å drikke... :p

  SvarSlett
 2. Å smelte pæreis har jeg faktisk ikke tenkt på engang. Nå fikk jeg lyst på pærejuice. På tide å åpne den første juicepakken. :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg og takk for din kommentar på bloggen. Det er nok en stor sjanse for at nok har rett i at Linnea fisket etter komplimenter der ja :-)

  Og forresten - ja, du har helt rett i at pærejuice er godt. Det er mye godt de har i Sverige som jeg ikke finner i Norge.

  SvarSlett
 4. Dan R H: Ja det er flere ting vi skulle hatt her. Håper noen ser inntjeningsmuligheter og snart importerer noe pærejuice. :)

  SvarSlett
 5. Piggelin is er det beste! Juicen kan vel bare du produsere selv, ta patent på å starte distribusjon :) Heldige gutten som har så fine leker :)

  SvarSlett
 6. Mmmm piggelin. Og spirello is... Og smurfe-pærebrus! *sukk* ;)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails