8. jul. 2011

Min kjære har laget syrom til meg. Jeg er en heldig, kjempelykkelig og veldig bortskjemt kvinne! ;)

Siden jeg har så vondt for å sitte og sy ved spisestubordet, men likevel ikke klarer å la være å prøve meg på litt sying av og til, har min kjære funnet ut at jeg bør ha en bedre plass å sitte. Dermed ble det til at det lille rommet i gangen blir en slags pc-fritt kontor og syrom for meg. Jeg er kjempefornøyd. Dette tror jeg kommer til å bli bra.

Bordet har han laget av den gamle kjøkkenbenken, og i reolene skal kontorting, bøker, spill og sysaker oppbevares. Storpc'en med pc bord og printer har vi plassert oppe på stueavdelingen av de to sammenhengende rommene våre. Vi har jo laptop i her nede i stua også, så noe eget kontor trenger vi sånnsett ikke. Derfor blir det masse boltreplass for lille meg, som jo egentlig slettes ikke er noe god til å sy. Men sy det skal jeg.

Jeg skulle ønske at jeg hadde rygg til å sitte med symaskinen hver kveld. Og til å bake, som jo er en annen ting jeg virkelig elsker å gjøre. Hadde bare ryggen holdt til det. Da skulle det ha blitt andre boller her ja... hihi ;p

Bildene jeg tok ble så elendig som mobilbilder i dårlig belysning bare kan få blitt. Uklare og ute av fokus er de også. Men dere skjønner tegninga. :)
Symaskinen og strykjernet henger sammen. :)
Lyset er fremdeles ikke koblet til der, så derfor mørke bilder.

Legg merke til de usansynlig søte trådboksene.
En har jeg hatt siden jeg var 4-5 år gammel,
og en er kjøpt  i 2008 på  loppemarked i Danmark

Oppbevaringsskap til diverse greier. Det grønne er en feltseng.
Den er god å ha om man plutselig får overnattingsbesøk og
den passer faktisk fint på dette bittelille rommet.

Det er IKKE den stolen jeg skal bruke. Bare så det er sakt.
Nå skal jeg bare få styr på rommet, ordne de siste tingene,
og så gleder jeg meg veldig til å komme i gang med syingen. :)

9 kommentarer:

 1. Ja det er sikkert og visst. :)

  SvarSlett
 2. Det så jo kjempekoselig ut :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med syrom ♥

  Kjempekoselig at du er med i Precelikonkurransen min! Bli gjerne med i Sommerkonkurransen min også om du ikke allerede er med!

  Sommerklem

  SvarSlett
 4. Flippy: Ja ikke sant. Gleder meg til å sitte og kose meg der til høsten, for det er da ideene bruker å komme. :)

  Hilde M: Takk, takk!! Sommerklem:)

  SvarSlett
 5. Ragnhild: Jeg tror og håper det. :)

  SvarSlett
 6. kjempefint rom, heldige du :) Nå har forresten jeg sydd min første siklesmekke i rosA!!!! men mere øving trengs og en skarpere saks :)

  SvarSlett
 7. Jill: I rosa av alle ting! hihi :)Ja jeg er heldig! Jeg satser på å gå i gang snart, når ryggen tillater det og inspirasjonen slår til for fullt. Mangler også litt utstyr, men sånnt tar jeg på sparket.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails