11. jul. 2011

Fnis... Klarer du å finne retusjeringsfeilen? (Jeg har fått pakker i posten i dag!)

I dag fikk jeg hentet pakkene som har lagt og ventet på meg siden før helgen. Vi kjørte oss en hyggelig liten tur i formiddag, hentet pakker og spiste en softis på en koselig veikro før vi dro hjem igjen.

Den ene pakken, den som jeg skal skrive om i dag, (tar den andre i morgen) var pakken jeg bestilte for noen dager siden fra Yves Rocher. Den inneholdt det den skulle. Kremer, ansiktsmaske, skrubbekrem, lipgloss, sminkefjerner, dusjsåpe og vareprøver på enda mer av det samme dilldallet. Altså en hel masse dameprodukter, som egentlig ikke er videre spennende, men jeg tok da bilde av dem likevel jeg. Se bare her:
Jeg shopper skjeldent, og nesten aldri denne slags ting, men nå og da må man rett og slett unne seg litt tull, tøys og dilldall.

I pakken fulgte det med et blad. Jeg la øyeblikkelig merke til at der var det noe som ikke stemte. Klarer du også å se retusjeringsfeilen på bildet av denne ellers så søte modellen?
Trykk for å se større bildeIkke det? Kanskje du klarer å se det om jeg viser deg et nærbilde der det kommer litt mer tydelig frem.
Trykk for større bilde, om du enda ikke ser det.
Ser du den nå da kanskje? hihi :)

3 kommentarer:

 1. hihi, fine tenner gitt :D

  SvarSlett
 2. Bwahahaha! Elsker fotosjåpp-feil, takk for en god latter! :oD

  SvarSlett
 3. Jill: JA ikek sant. "All I want for christmas is my three front teeth... lalala" hihi

  Latoya: Da burde du sjekke denne bloggen: http://www.psdisasters.com/
  Mange veldig morsomme der. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails