12. jul. 2011

Gårdagens andre pakke var: Putetrekk med navn og bilmotiv fra pledd.net. Kjempefint! :)

Jeg sparte denne til i dag jeg, for jeg ville ikke at noen skulle gå glipp av det morsomme bildet med retusjeringsfeil jeg postet ut i går. Men her kommer altså bilde av det som var i den andre pakken jeg hentet.
Det var altså pakken fra pledd.net som inneholdt putetrekket jeg hadde bestillt for en tid tilbake som hadde kommet. Den kom egentlig før helgen, men jeg hadde ikke tid og ork til å hente den før i går. De som leser bloggen min har kanskje fått med seg at jeg vant gavekort på 200kr, som jeg brukte til å kjøpe dette bilputetrekket med navn på. Siden jeg anonymiserer så godt det lar seg gjøre, har jeg sensurert Kenguruens navn med en sløyfe. Men navnet er der og det ser bra ut! Jeg er storfornøyd med kvaliteten, og synes den er over all forventning fin. Gleder meg til å få den på rommet til Kenguruen. Akkurat nå er den til vask. Jeg vasker alt som er nytt, spesielt når det er til Kenguruen. Heldigvis tåler  trekket vask på 60 grader, så det passer perfekt på et barnerom. Så om noen vurderer å handle fra pledd.net så sier jeg bare løp og kjøp! De sender forøvrig fra utlandet, men det er tollfri vare, og frakten er billig, så det er ikke noe å bry seg med. Shopp i vei! :)

3 kommentarer:

  1. fine puta :) Heldig du som vinner noe :)) eller kenguruen da :)

    SvarSlett
  2. Jill: Ja jeg vinner tilsynelatende lettere når jeg prøver å vinne noe til Kenguruen eller til min kjære. Tror det er fordi jeg har hell i kjærlighet og kjærlighet i hellet. hihi

    Oppsummert: Ja den er flott! Like fin etter vask også. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails