30. apr. 2010

It's a lovely day today! :)

I dag er sola her, og himmelen er blå og klar, og som en gledelig forandring har min kjære fri til langt ut på ettermidddagen. Hærlig! Mer kan man ikke ønske seg! Alt er helt perfekt! Jeg er lykkelig! :)

2 kommentarer:

  1. Så bra at du har det bra! :) God helg!

    SvarSlett
  2. Sv: Nei, du har rett i at de ikke ser fantastiske ut :p Jeg håper jeg finner noe som ser litt bedre ut, for da jeg sto å så på dem og sammenlignet med de andre skoene de hadde, så var ikke disse så ille, men da jeg kom hjem tenkte jeg bare "herregud, hva er det jeg har kjøpt?"

    Jo, det går sikkert an, men det får jeg kun hvis ikke spesialsko passer til meg, og det ser jo ikke ut som om de gjør det. Når jeg skal ha innleggssåle i skoen, så er det en fordel at den er litt dypere også, ikke bare bredere enn vanlige sko, sånn som spesialsko er. Forrige gang jeg fikk vedtak på ortopedisk sydde sko sa mannen at jeg bare kunne ta med ett bilde, også kunne de lage akkurat sånne sko tilpasset min fot. Dama som holder på å støpe skinner til meg nå holdt på å le seg ihjel da jeg fortalte dette, for hun hadde aldri sett et par ortopedisk sydde sko som var penere enn spesialsko :p Så vi får se hva det blir til.. Men klart, helsa er faktisk litt viktigere enn utseendet på skoen, så da får jeg heller bare bruke finsko til rullestolen ;p

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails