31. mai 2011

En "gavepakke" fra Stoltenberg til utkantstrøkene...

De fleste norske småbyer har vel noen mennesker som ruser seg på narkotiske stoffer, av den sorten man ikke har resept på. Noen utskudd som normalt sett ender opp med å havne i større byer for å lettere kunne ha den livsstilen de har valgt seg. Problemene deres i småbyene er vel det at de ikke har så mange som selger narkotika til dem.

Men nå skal livene deres bli lettere, har Stoltenberg funnet ut. Ja tenk, nå har han bestemt at invandrere som blir tatt for å selge narkotika i Oslo, skal tvangsflyttes til de små byene og på bygda. Så kan de skape nye nettverk og spre foretningene sine ut over landet i stedet for bare i storbyen. Hurra for enda et flott rødgrønnt initiativ, som bidrar til å minske fremmedfrykten og fordommene... nei vent nå litt her... hvordan var det igjen?

Er ikke dette hyggelig gjort av Jens, for ungdommene som har lyst til å eksprimentere, og ikke minst for de som nå får lettere for å få tak i det de allerede har fått sansen for? Og så utrolig fint for innvandrerene som blir flyttet på skattebetalerenes regning da. Nå får de jo et helt nytt og åpent marked, med liten eller ingen konkurranse. For ikke å snakke om politi som ikke har erfaring med å etterforske denne sorten kriminalitet, og som kanskje heller ikke har kapasitet til det. Kjempeflotte muligheter for å tjene seg rik. Ja kanskje klarer de å rekrutere en hel del ungdommer som ellers ville drevet med noe så normalt og kjedelig som sport eller musikk. Nå kan jo de mest lettpåvirkelige, ensomme og skoleleie av våre unge håpefulle endelig få seg nye, eksotiske venner, som kan selge dem den spenningen de kanskje føler de mangler i en liten norsk by...

Smart Jens, smart... her legger du deg på en linje som tilsynelatende er på linje med FRP sin innvandringspolitikk, bare likevel ikke i praksis. Det hjelper ikke mye at du også sier at du vil gjøre det lettere å fengsle kriminelle innvandrere hvis hovedstrategien, og resultatet av fulle fengsle, er at du skal omplassere dem i mindre byer i første omgang. Men du tenker vel at folk hører det de vil høre? At AP ordner opp og får kriminaliteten ut av storbyen. Men kanskje er det noen av oss som ser hullene i planen din. For det er vel "ute av syne, ute av sinn"-taktikken igjen, Jens? Akkurat som med så mye annet når det gjelder norske utkantstrøk. (Hva med å ta en folkeavstemning på dette, slik som det var mulig å få gjennomført da den viktige "Hva skal ANDA på verandaen til Jens hete"- saken kom opp tidligere i sommer?) Tenker nok det er flere enn meg som mener at det heller ville lønne seg å shippe alle innvanrerene ut av landet det øyeblikket de ble tatt i å gjøre noe ulovlig, eller om nødvendig fengsle dem, enn å omplassere dem og dulle-dalle-kose med dem, slik som vi gjør i dag.

Æsj, så lei jeg kjenner jeg er av dagens regjering og deres tullete valgflesk. Hver gang det er noe man virkelig reagerer på, så kommer de med noe de "lapper over skaden" med, og folk flest glemmer det tidligere inntruffede like fort igjen. Denne gangen er det den tilsynelatende hyggelige vrien på innvandringspolitikken, for å få bukt med narkotikakriminaliteten i Oslo. Det er lenge siden sist jeg lot meg irritere så mye av politikk at jeg følte behov for å blogge om det, men denne ble rett og slett for drøy til å ignorere...

3 kommentarer:

  1. Hver gang jeg besøker Oslo slår det meg hvor jævlig det står til i Hovedstaden. Rundt Centralbanestasjonen vrimler det av mørkhudede som tilbyr narkotika. Slik har det vært i mange år og jeg spør meg selv om årsaken til at myndighetene aksepterer dette. Er de ikke klare over at narkotika angriper sentralnervesystemet og gjøe folk psykotiske. Jo tidligere de starter med dop, jo størr er faren for at deres liv ender opp i tragedie. Frp har frontet en politik, i kanskje 25 år, som trolig ville ha fått slutt på dette uvesenet. Som vanelig har forslagene blitt latterligjordt. Nå kommer Jens Stoltenberg springende med tilsvarende forslag, inklusive at han i tillegg vil forsøpple landsbygda. Har ikke denne mannen skamvett?

    SvarSlett
  2. forsøple landsbygda?? mener du utlendinger forsøpler? at de selger dop,er vel nordmenlitt n som er kjøpere!? ikke glem at nordmenn er i krig i afg og lybia nato usa er skyld i alle innvandrere kommer til norge,fleste er blitt jaget fra sine hjem av vestlige. og mydighetene bør seff sende disse rundt hvor det er jobber,høy arbeidsledighet fører til getto....

    SvarSlett
  3. Anonym 1 og 2: Jeg tror nok vi alle er enige i at nakohandlere er noe dritt, uansett opprinnelse eller hudfarge, og uansett hvorfor de er der de er. :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails