30. mai 2011

Jeg venter på en pakke. :)

Jeg har nemlig katalogshoppet litt sommertøy, og det på internett. Hvor typisk hjemmeværende husmor er ikke jeg? hihi

Det jeg går og venter på er en body til kenguruen, en bukse og en skjorte til meg selv, en bukse til min kjære, og to tøffe matbokser som jeg bare måtte ha fordi de var på salg og fordi jeg tenker fremover.

Jeg har fått en mail med en link jeg kan bruke til å spore pakken med. Og det gjør jeg hver dag, selv om det står at den ikke er ventet å være fremme hos meg før på onsdag. Jeg er så uuuutålmooodiiiig. :)

4 kommentarer:

 1. shopping er gøy :D Jeg venter på en bekreftelse på at de har funnet et par baby banz retro solbriller til meg, gleder meg til å se han i dem. Håper pakken din kommer snart! :)

  SvarSlett
 2. Så kult! Har bare kjøpt noen helt enkle blå apotek-solbriller til kenguruen. Han sitter for det meste å tygger på dem uansett. hehe Pakken kom faktisk i dag, så jeg er storfornøyd nå. :)

  SvarSlett
 3. Ble så flirfull nå, for dette er akkurat noe som jeg kunne funnet på :o) :O) Håper du blir fornøyd når pakken kommer! Klemmer

  SvarSlett
 4. Charlotte: Pakken var over all forventning. Kom en dag for tidlig i følge første sporings-beskjed. *gliiis*

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails