2. jun. 2011

Kenguruen har hatt oldeforeldrene på besøk i dag.

Det var så koselig. Han pludre-snakket til dem, han viste oldemor hvor flink han har blitt til å bevege seg rundt på gulvet, og han satt på fanget hennes og lekte og koset seg.

Siden jeg også var så heldig å få ha mine oldeforeldre lenge, vet jeg for en skatt det er for kenguruen at de er her. Jeg håper, som jeg sa til dem i dag, at de blir 120 år gamle. Minst! Ikke bare for kenguruen, men også for min egen del, siden jeg er så fryktelig glad i dem. De er de beste besteforeldre jeg kunne ha ønsket meg, og de er en stor del av grunnen til at vi etablerte oss her i området og ikke i sørnorge eller i utlandet. Dem, foreldrene mine og min søster, selv om man jo aldri kan vite hvor hun evetuelt flytter etter hvert. Det er veldig viktig for meg at kenguruen får vokse opp med familie rundt seg, og at han får bli ordentlig godt kjent med oldeforeldrene sine også. Kjenner at jeg allerede savner dem litt, og gleder meg til neste gang vi ser dem. :)

Tanken slo meg... siden vi har kommet sent i gang med å få barn, er det slettes ikke sikkert vi selv rekker å bli oldeforeldre i løpet av vår levetid. Man kan aldri vite, men trenden går jo den veien at man venter til nærmere 30. Om kenguruen også venter lenge det er vi vel rundt 60 når vi blir besteforeldre. Kjenner egentlig at jeg gleder meg til å bli bestemor en dag. Tror det er en rolle jeg vil mestre godt. Pensjonisttilværelsen startet jeg jo på allerede som nittenåring, så jeg har jo god trening i den delen. hihi :)

6 kommentarer:

 1. Heisann, koselig med besøk av selveste oldeforeldrene. Kai har to oldemødre, men de har han ikke møtt enda :/ De bor begge i danmark. Satser på et møte i sommer :)

  Siden jeg har en datter på 19, så er jo muligheten der for at jeg blir en ganske ung bestemor. Men håper hun får fullført studiene på universitetet før hun får baby.

  ha en fin kveld. xx

  SvarSlett
 2. Så fint du skriver om besteforleldrene dine! Jeg er enig med deg..de er viktige,og det er synd at færre og færre får oppleve både olde og beste foreldre..

  SvarSlett
 3. Jill: 19 faktisk! Var du 10-11 da du fikk henne? hihi Du får nok sikkert oppleve å bli oldemor da ja. Heldige du. Ja håp på at hun har fullført utdannelse, og en god jobb før hun stifter familie. Det samme prøver jeg å si til min lillesøster på 21 som blie litt bansyk da jeg fikk kenguruen. :)

  Bente: Ja de er veldig viktige, og det er synd det går den veien det går, men samtidig fint å være etablert og voksen når man får barn. Både mentalt og økonomisk. Forstår meg ikke på folk som ser ut til å ikke bry seg om de gamle i familien. Vet om flere som har dem, men som ikke gidder treffe dem og ikke bryr seg med å la barna bli kjent med dem. De vil nok angre senere.

  SvarSlett
 4. Ja hehe jeg var 9 da jeg fikk henne :D Hun kunne faktisk vært mamman til kai og jeg kunne vært bestemora!!!!! iiiiiik :D

  SvarSlett
 5. Jill: Hå herlighet for en tanke! I prinsippet kunne hun jo faktisk allerede vært mamma før du fikk Kai også. hihi :)

  SvarSlett
 6. Litt sykt egentlig :D Og i prinsippet kunne vi ha hatt unger på samme alder, enda sykere :D

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails