18. apr. 2011

Kenguruens første påske er her. :)

Haster innom og skribler noen hurtige ord mens den lille snorker litt i senga mi. Nemlig, i senga mi, (eller vår, som det egentlig heter) og ikke i senga hans som vanlig er. Av en eller annen grunn har han noen dager der mamma og pappas seng er mye bedre enn hans egen. Hvis jeg forsøker løfte han tilbake til seg selv, blir det bare klynking og klaging. Det er ikke mamma så veldig fornøyd med, men på ekstra dårlige ryggdager, som i dag, får det faktisk bare være sånn. Så får vi heller jobbe mer med det senere. I deg blir det rett og slett for tungt å drive å løfte han frem og tilbake mellom sengene ti ganger, inntil han klarer å sovne i sin egen seng. Så nå snorker han i voksensenga, mellom to sammenrullede dyner, sånn i tilfelle han skulle lære seg å rulle rundt akkurat i dag. I mellomtida ligger jeg her på sofaen, blogger noen linjer, hviler ryggen, og ser på påskepynten vår. :)

Det er jo faktisk påske nå, og selv om det har vært nesten snefritt ute en stund nå, kom natten med et hvitt teppe. Det gjør egentlig ikke så mye for meg, men min kjære blir alltid værsyk når det skjer. For han er jo påske ikke sne og ski, men varm vårsol, blomster, grønnt gress og tynnere klær. Det blir jo ikke slik her oppe i nord før ut i mai, så han må bare holde ut. Heldigvis legger det seg ikke, men smelter vekk etter få timer. Nå er det bare noen små sneflekker igjen her ute.

Det hjelper sannelig på vårfølelsen og påskefølelsen at vi har tatt inn noen greiner og pyntet dem med påskeegg. De kom inn i går, og har allerede begynt å bli en anelse grønne. Det føles godt! Resten av påskepynten har også kommet frem, og jeg har den helt riktige påskefølelsen. Påskens store høydepunkt blir som vanlig et besøk på hytta. I år blir det jo ekstra gøy, siden det er kenguruens første påske, for ikke å nevne første hyttetur. Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til alle disse "førstene" han skal oppleve.

Riktig god påske, alle sammen. Håper dere koser dere like mye som vi gjør. :)

(Bilder kommer senere, siden kameraet mitt døde og jeg ikke finner nye batterier. Må få min kjære til å finne dem når han kommer hjem fra jobb.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails