1. sep. 2011

Dette har jeg gjort i hele dag... uff...

Jeg har faktisk sittet i kø for å være med på Ariel Fashion Shoot hele dagen. Først kom jeg helt ned til nr22 på ventelista. Endelig, tenkte jeg. Snart min tur til å skyte fargerik mat på hvitt tøy, for å forhåpentligvis vinne en designer-skjorte. Og så klikka hele greia og jeg måtte starte på nytt. Og nå nettopp, som jeg endelig var nede på 37 på ventelista... skjer det samme igjen! :(

1 minutt pr person beregner de, og ventelista startet ikke akkurat på lave tall. 3-400. Det er timesvis med venting det. Jeg har brukt alt for mye tid på dette. Men tenk om jeg hadde vunnet?

Og nå? Jo nå har de selvfølgelig fullt opp med deltakere, og slipper ikke inn flere. Hvis tid er penger, skylder de meg minst en sånn skjorte som man kan vinne. Eller to!

Jeg prøver sansynligvis igjen i morgen. Det er det mest tragiske med hele greia. ;)

Håper alle andre har hatt en mer produktiv dag enn meg.

7 kommentarer:

 1. hm, har du sittet hjemme eller har du vært hos Ariel?? :)

  SvarSlett
 2. Hjemme. Ser det kan se ut som noe annet, men tenkte de fleste visste hva jeg snakket om. Selvfølgelig gjør ikke du det, siden du ikke er i Norge. Det går nemlig tv-reklamer om det helle tiden, nå om dagen. Via Ariel Norge sin facebookside kan man komme inn på en app. Den er koblet opp til et webkamera og en "kanon" som man kan styre til å skyte på klesplagg med. Dette skjer altså live på Stockholms tbanestasjon, og man kan se folk gå forbi og titte inn et stort vindu. Ganske morsomt, egentlig. Bare så dumt å ha vært i køa i all evighet uten å få prøve. Kanskje i morgen... :)

  SvarSlett
 3. Måtte nesten le.
  De går mange rare veier for å folk til å kjøpre produktene sine.
  Ikke for det konseptet er morsomt.

  Referat fra i morgen?

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Blir fnisen jeg og, så mye dumt vi blir hekta på og gir vi oss? Nehei, aldri!

  Lykke til i morgen, da.

  SvarSlett
 5. Ja dere skal ikke se bort fra at jeg blir helt nødt til å fortsette i morgen. En endeløs jakt på å komme først i køen. Bare å få prøve meg vil nok føles som en seier i seg selv. Referat kommer nok, skal dere se. ;)

  SvarSlett
 6. Du hadde i allefall lykken inne hos oss, for du vant nemlig 3.premien i give-awayen vår! :D
  Så send oss adressen din slik at vi får send pakken i posten så fort som mulig. En liten overraskelse til Kenguru kommer altså om ikke så alt for lenge. ;) Forresten, vi regnet med at du vil ha blå og ikke rosa :P

  SvarSlett
 7. Hurra!! Dette var gøy å våkne til. Kenguruen vil nok helt sikkert helst ha overraskelsen sin i blå, hva enn det nå er. Og vil han ikke ha blå, så får han det likevel. Spennende med overraskelser. :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails