18. sep. 2010

Morgentrøtt kengururapport, også bittelitt klaging. Babyblogging igjen ja... :)

Jeg har vært våken i over tre og en halv time nå jeg, og klokka er bare ti. Jeg er aldri oppe så tidlig, med mindre det er helt nødvendig. Nå har jeg spist frokost med min kjære, før han dro på jobb. Jeg har drukket te, sett nyhetene, lest alle aviser på nett, sjekket mail og facebook, og lest blogger. Nå er jeg trøtt og sliten, og jeg aner ikke hva jeg skal ta meg til.

Å våkne grytidlig, og i tillegg flere ganger om natten, har jeg jo forventet at skulle skje. Men ikke FØR kenguruen blir født. Jeg har vært kjempeinnstillt på at det blir slik etter fødselen, men var aldeles ikke forberedt på dette jeg opplever nå. Jeg blir rett og slett bøllebanket av en kenguru hver natt. Straks jeg faller i søvn, synes han det passer seg å våkne. Da går det i breakdance, kickboksing, og headbanging i magen min. Aktiv liten kar det her. Det er jo kjempeflott at han har det bra, er aktiv og får brukt musklene sine, men en anelse irriterende når det blir så mye at jeg ikke klarer å sove mens det pågår. Og tenk at det enda er lenge til han kommer... ikke før andre januar jo... Ser for meg at jeg er godt herdet med våkenetter til den tid.

I går drømte jeg at noen kleip, poket og dyttet i magen min. Jeg husker jeg tryglet om at det måtte stoppe. Dette utviklet seg til et mareritt så ille at jeg våknet av det. Jeg var totalforvirret da jeg våknet og innså at bevegelsene var der fremdeles, bare at de kom fra innsiden. Kenguruen tok helt av, og sparket hardere enn han har gjort før, og siden for den saks skyld. Hadde jeg enda bare klart å sove gjennom det.

Jeg må rett og slett forsøke å ta en blund på dagtid, noe jeg aldri har fått til å gjøre før. Jeg har rett og slett følt meg syk etterpå om jeg noen gang har duppet av på dagen. Det må jeg jobbe med nå, for ellers blir det rett og slett farlig lite søvn på meg fremover. Kanskje er det godt det starter allerede nå, så jeg har tid til å forberede meg skikkelig til han kommer i januar. :)


Kom forresten over en fantastisk guide til førstegangsforeldre, som jeg bare må le litt av. Klikk deg inn og se bildene du også, enten du har barn eller ikke. Guide til førstegangs foreldre 1 

1 kommentar:

 1. "Folk som sier de
  sover som et barn,
  er som regel
  barnløse."

  Leo J. Bruke

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails