10. aug. 2010

Ultralyd i går og.... vi venter en frisk og fin liten gutt! Hurra! :D

Vi er overlykkelige, og gleder oss bare mer og mer til januar. Tenk at vi skal få en liten gutt! Vi får håpe det blir i januar da, for nå er terminen flyttet fra 6.januar til 2.januar. Kommer han tidlig blir han jo desemberbaby i stedet for januarbaby som vi håper på. Men det får gå som det går, han kommer når han vil. :) Vi fikk mange supre bilder, men her på bloggen som er så offentlig, velger jeg å bare vise frem disse mobilbildene av ultralydutskriften, i stedet for  de vi har scannet inn der fullt navn og fødselsdato og sånn står. Jeg prøver jo som kjent å være litt diskret her på internett og begrenser avslørende info så mye som mulig.

Her er vår lille gutt og de bittesmå føttene hans. Har du noen gang sett noe så nusselig? Har aldri sett noen som har fått ultralydbilde av fotsålene før, så det synes jeg er ganske spesielt og veldig hyggelig! :)

Meningen var at jeg skulle legge ut dette i går, men jeg var så utrolig sliten. Det tok på ryggen å være på ultralyd, og i tillegg hadde jeg sovet utrolig dårlig natten før. Den dumme naboen klarte altså atter en gang å slippe ut hunden før hun gikk i seng, slik at den løp rundt hele huset og skreik hele natta. Vel, det var mellom 2 og 5 da, men vi skulle opp 7 så det føltes som absolutt hele natta. Til slutt sto min kjære opp, kledde på seg, og gikk og banket på hos naboen. Han ga seg ikke før hun sto opp. Hun fikk klar beskjed om at fra nå av skal hun forholde seg til at det er båndtvang, og at det etter norsk lov skal være stille om natta. (Det skal sies at den hadde tisset på bilen vår også!) Neste gang hunden løper rundt huset og skriker om natta er det politiet og dyrebeskyttelsen som blir varslet, for vi er lei av å fortelle henne at hunden holder oss våken. Håper det blir slutt på det nå. Det er jo så fryktelig irriterende!
Sånn kan vi i allefall ikke ha det når barnet kommer. Tiden går fort! Synes nettopp jeg ble gravid, og nå er han allerede halvferdig der inne. Før man vet ordet av det kommer han ut. Det blir spennende det! Babyrommet er nesten klart allerede. Ferdig malt, og parketten er klar til å legges, og møblene er kjøpt inn. Det er en spennende tid for oss dette! Alt er nytt og uvant. :)

Her er forresten et bilde av "rugekassa!" hehe Har ikke tatt bilder før, men nå som vi er halvveis syntes jeg det kunne være hyggelig å ta et bilde som minne.

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder, både ultralydbildene og av deg, fin mage også smiler du så pent ;)

    Sv: Du har veldig rett i det du skriver. Det er nok sånn man bare må tåle. Mange av valgene man tar er feil, og det tar dessverre, for noen, en god stund før de finner ut av det selv, om de i det hele tatt gjør det. Jeg husker saken svakt ja, det er jo helt tragisk. Men det vil alltids finnes noen som gleder seg over andres ulykke. Jeg må nok bare godta at verden ikke er slik jeg vil ha den alltid ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, innstillingen er der, men sant, man får fokusere på det som er nærmest. Man får jo ikke gjort alt hva man vil ;)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails