16. jul. 2010

Kengurulyder!

I går var vi hos jordmora, og hun ville forsøke å finne hjertelyd. Vel vitende om at veldig mange ikke får høre det, av ymse grunner, forventet vi ikke allverdens. Men så sannelig... der sa det dunk dunk dunk dunk! Og det i akkurat perfekt tempo, og uten andre ulyder. Vi hørte det klart og tydelig. Jeg hadde ikke forventa at lyden skulle være så sterk og klar som den var. Både vi og jordmor var veldig fornøyde. Det var hjertelyd fra en kenguru, så nå må vel min kjære slutte å tulle om at det sikkert er to der inne. hehe Alt annet var også som det skal, og jeg har gått opp hele 1.2 kg i graviditeten. hehe Det er jo ingenting, men det kommer vel etter hvert det også. Neste stopp er ultralyden niende april. Det blir spennende. Nervøse har vi aldri vært, for vi føler at vi allerede vet at alt er som det skal være, så vi gleder oss bare over alt som skjer. Det var det for denne gang. Nå orker jeg ikke blogge mer i dag. God helg! :)

3 kommentarer:

 1. Så koselig med kengurulyder! Hehe :)

  Har forresten planer om å bytte fra blogg.no til blogspot.com.. Vet du en enkel måte å få med alle de gamle innleggene mine fra blogg.no uten å måtte copy-paste alt sammen? :)

  SvarSlett
 2. Aner ikke. Valgte blogspot over blogger med en gang, uten å prøve noe annet først. Antar jeg bare ville laget ny blogg og linket til den nye på gammelbloggen, og den gamle på nybloggen. Så blir den gamle stående, og folk kan alltids gå inn på den om de vil. Sikkert enklere enn å flytte noe over. :) Si fra om det er noe du lurer på med blogspot da. Kan ikke alt, men har jo vært her en stund da. :)

  Koselig med kengurulyder ja, men bare vent til mandag- da er temaet kengurubilder! hehe Kanskje er vi heldige og får se om det er gutt eller jente også. :D

  SvarSlett
 3. Weee, gleder meg til kengurubilder! :)

  Ah, ja, jeg tenkte det var "tryggest" å flytte over alt, for har jo lest alt dette om at blogg.no sletter blogger når de finner ut at folk har byttet plattform osv :p Får se om jeg finner en løsning! :)

  Sv: Det er fristende å bare gi opp, og heller ta taxi som vanlig, men etter at jeg fikk rullestolen klarer jeg faktisk å ta bussen av den enkle grunn at jeg er garantert en sitteplass :p Hvis man bare gir opp og overser problemet, blir det nok heller ikke gjort noe med, for da er det jo ikke et problem lenger...

  Tusenfryd var morsomt! Skulle selvfølgelig ønske jeg hadde litt lenger tid der men.. Si ifra neste gang du er i Oslo, så blir jeg garantert med deg! Hehe. Flytter til Lillehammer nå jeg da, for å studere sosialt arbeid, men det er jo ikke lange turen til Tusenfryd :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails