27. apr. 2010

Trøtt morgenstund

Jeg drikker te i dag. Jeg har nemlig fått litt lyst til å slutte med morgenkaffe. Jeg har drukket alt for mye kaffe i det siste, og nesten ingenting te, noe som er helt sprøtt så glad som jeg er i te. Så fra nå av starter jeg dagen min med te, og ikke kaffe. I går og i natt har det snedd nesten hele tiden, og så sannelig våknet jeg til snevær i dag. Det er helt hvitt ute og ingenting ligner på det vårbildet jeg så utfor vinduet mitt for noen få dager siden. Men sånn er det i april, og det må man bare leve med. Om en stund er det helt smeltet vekk igjen, og våren er tilbake.
Det viktigste er vel at sneen er vekk til 17.mai og at det forhåpentligvis blir sol den dagen. Ellers kan man vel leve med disse siste vinterkrampetrekkningene, for egentlig hjelper jo ny sne den gamle å smelte. Stakars Pusi sitter og ser ut verandadøra og forstår ikke hvor våren ble av. Hun hadde akkurat begynt å venne seg til å være ute igjen. Min lille pysekatt. hihi :)

Da trenger altså både Pusi og jeg en oppmuntring i form av en sang, og hva i all verden er vel bedre da enn:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails