29. apr. 2010

Good morning starshine! xD

Enda en deilig morgen, som krever en sprudlende og hærlig sang. I dag ska familien min komme hit, og vi skal feire lillesøstra mi sin bursdag, sånn litt på forskudd. Jeg gleder meg til det. Og jeg gleder meg til å spise eplekake. Jeg skal selv lage verdens beste eplekake, som min søster er veldig glad i. Gleder meg veldig til hun ser gaven. Hun leser ikke bloggen min, så egentlig kunne jeg ha skrevet hva hun får her, men jeg tror alikevel det er best å vente, bare i tilfelle hun av en eller annen grunn sskulle klikke seg inn hit akkurat i dag. :)

Men nå er det hæppymorgen, og her er dagens sang, som jeg synes hele verden skal høre på:

3 kommentarer:

 1. Jeg har også lyst på eplekake :)

  Siden du lager verdens beste eplekake, så kanskje jeg kommer en tur:)

  SvarSlett
 2. Forsøker du å invitere deg selv i min søsters bursdag? hihi Kaka er faktisk verdens beste! Kanskje jeg faktisk heller skal legge ut oppskrifta, så kan du gjøre et forsøk på å lage den selv. Hvordan er kjøkkenferdighetene dine? :)

  SvarSlett
 3. Kjøkkenferdighetene er på topp, selv om jeg ikke er god på desserter. Eplekake har jeg aldri prøvd å lage, men legg den gjerne ut :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails