19. mar. 2010

Sløøøøv og lykkelig!

...cause I ate them all!


Jeg gidder ikke blogge om noe som helst i dag jeg. Det er ikke det at jeg ikke har lest alle nyhetene, for det har jeg gjort, som vanlig. (Vg, Dagbladet, Aftenposten, Nettavisen, lokalavisene og mer.) Det er heller ikke det at jeg ikke har latt meg engasjere av noe, for det gjør jeg alltid. Det er faktisk det at jeg har spist så mange muffins i kveld, at jeg nå føler meg stappmett, fornøyd, og skikkelig sløv. Så nå skal jeg bare ligge her på sofaen og ha det godt. Nemlig! :)

2 kommentarer:

  1. Namnam.. Kos deg med en velfortjent bloggpause (selv om du egentlig har det, for du skrev jo dette innlegget), muffins er godt!

    Den kommende uken skal jeg spise maaasse digg mat, jeg skal nemlig til Tyrkia! :D Bestilte turen for et par dager siden, skikkelig impulstur. Gleder meg masse! Kos deg i Norge, skal ta med litt sol og varme i kofferten :)

    SvarSlett
  2. Så heldig du er! :) Håper du koser deg masse og at været blir perfekt! Det er jo så deilig med sol og varme. Selv har jeg ikke vært på sydenferie på 14 år, og nå klarer jeg ikke sitte så lenge i fly. Håper på varm og god sommer her hjemme i år. Forresten.. er ikke du på aap? Nå må man jo søke tillatelse fra NAV før man kan forlate byen, for ikke å snakke om landet. Dustesystem! Og krysser du av for ferie på meldekortet så mister du pengene for den perioden. Desuten sjekker de ip adresser så man ikke skal kunne sende meldekort fra utlandet. Ren overvåkning. Blæh! Men dette vet du sikkert fra før. Du har nok sikkert satt deg inn i det nye sytemet du også. Idiotsystem, synes jeg. Men hva kan man gjøre... :)

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails