21. mar. 2010

Buhu! Tårene spretter fordi tullekonseptet Paradise Hotel blir mer tullete

VG melder i dag at Paradise Hotel har innført noe de kaller for en "Drakula-utstemming." Flere av deltakerene ble visstnok så sjokkerte at de tok til tårene. En av deltagerene som ble sett på som en favoritt måtte forlate, og de andre så på dette som urettferdig. En av dem går så langt som til å si at han selv ønsket å forlate fordi han hadde et så godt forhold til denne personen.

Men er ikke dette en konkurranse da? Kan man ikke forvente at folk forsvinner underveis? Man kan da vel ikke begynne å forlate konkurranser fordi konkurrenter må ut? Det er jo latterlig! Men så er kanskje ikke disse Paradise Hotel deltagerene representativ for resten av befolkningen heller da...

Jeg mener... Hvis man melder seg på et så tullete og useriøst program som Paradise Hotel er, så må man vel også kunne forvente at det skjer useriøse og tullete ting. Eller hva?

Nå har jeg aldri sett en hel episode av denne serien, og i denne sesongen har jeg ikke engang sett et eneste lite glimt, men jeg kjenner jo konseptet og jeg føler at jeg vet nok til at jeg kan uttale meg om det. Det handler jo om å være mest mulig slu, lage alianser, intriger og rett og slett alt som vanlige folk skyr som pesten i sitt eget liv. Og nettopp derfor er det vel at enkelte folk ser på programmet. Fordi det er en gjeng ekstreme mennesker som har en oppførsel vanlige folk ser på som sjokkerende, for ikke å snakke om høyst merkelig. Jeg har tidligere sett meg for god til å kommentere dette tullprogrammet, men ærlig talt.... hehe

Det virker som at de som får være med på programmet har skrevet under på at de lover å legge igjen fornuften og folkeskikken hjemme, og å drikke så mye alkohol at det som måtte være igjen av hemninger forsvinner. For ikke å snakke om at de helst bør være villig til å kline med hvem som helst, og havne til sengs med minst en person.

Kanskje all denne festingen, alle intrigene og all den slue strategien rett og slett har ført til tynnslitte nerver, og kanskje det var derfor disse deltagerene reagerte med å gråte over at en konkurrent måtte ut av spillet? Det er hvertfall ikke en normal reaksjon, er det vel? Snarere en latterlig reaksjon, mener jeg. Man skal jo bli glad hvis konkurrenter går ut, da det betyr at du er et lite hakk nærmere å sitte igjen til slutt.

Hva mener du?

7 kommentarer:

 1. Reality har tapt seg. TV3 er en useriøs kanal og det er derfor de fremdeles sender et så useriøst konsept. Da kan de også endre det så mye de vil og når de vil. Det er jo nok av fyllehorer som vil være med i serien, og nok av de som ser på det. Det handler om å få folk til å ha sex på tv, så opprettholdes seertallene uansett hva konseptet er.

  SvarSlett
 2. Paradise Hotel er vel det meste tullete reality programmet som finnes. Makan til idiotisk konsept. det er verken spennende, gøy ELLER opphissende å se på. da tar jeg meg heller en håndjager til den nyeste elloskatalogen. å se dumme bimboer kose ukritisk med den ene romkameraten etter den andre er bare teit. og i alle lignende konsept skjer det samme: 2-3 grupper som råtter seg sammen, fra episode 1!!! blir så forbanna provosert... da likte jeg bedre Big Brother. der kunne de også stemme ut noen de ikke likte, men det var VI seerne som bestemte hvem av flere kandidater (husker ikke om det var 2 eller 3... lenge siden jeg så på reality programmer, bortsett fra et teit glimt her og der, hehe). ergo kunne vi stikke kjepper i hjulene for deltakerene som råtta seg sammen, og la være å stemme ut den som de absolutt ville ha ut.. blablabla... ferdig. :)

  SvarSlett
 3. Må si meg enig i at BB var bedre, men det handlet vel også litt om det at realitykonseptet var så nytt, og at de gjor en del ut av disse livesendingene sine. Og så klart muligheten til å få være med på å stemme ut tullinger. Det var så klart litt gøy! Joda, reality har tapt seg og paradise hotel er et elendig konsept. Takk for kommentarene! :)

  SvarSlett
 4. Paradise var liksom bedre før første sesongen en det er nå. Bigbroter var sikkert også best i første sesongen og så ble det litt mindre bra for hvert år som gikk. Jeg synes ikke du skal snakke stykt om noe du ikke har sett.

  SvarSlett
 5. Vonja: Bedre FØR første sesongen? Før det fantes da? hehe Neida, jeg tar poenget ditt, og ser bort fra skrivefeilen. Det kan godt hende du mener det var best første sesongen, men jeg mener konseptet var like dårlig fra dag en. Det kan ikke helt sammenlignes med BB fordi BB var først ute, og et litt annet konsept, men jeg mener nok at BB var litt bedre. Jeg KAN uttale meg om Paradise Hotel, fordi jeg HAR sett det, bare ikke en full episode. Og ingenting fra denne sesongen. Det jeg har fått med meg av små bruddstykker fra tidligere sesonger har vært nok til at jeg forstår konseptet og har gjort meg opp en mening. Takk for kommentaren. :)

  SvarSlett
 6. det finnes ingenting bra på tv mer uansett så folk må bare se paradise om de vil men jeg vil ikke LOL

  SvarSlett
 7. LoLa: Det er nok flere dårlige programmer enn det er gode, men fremdeles noen gode. ;)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails