17. feb. 2010

Engelske soldater på vinterøvelse

Hver vinter kommer soldater fra mange land til nordnorge for å øve på vinterkrig. De fleste oppfører seg pent, selv når de skal ut på byen for å drikke. Engelskmenn derimot har visstnok et lite problem med å oppføre seg.

Spesielt i den lille byen Harstad, der de både i 2008 og denne helga har opplevd at engelske soldater har oppført seg på en ekstremt kritikkverdig måte. Ikke bare har de bedrevet ekstrem hærverk, men de har urinert over det hele. Kan det være de samme menneskene som har vært der i 08 som var der igjen i år, eller er det bare sånn engelsk militær avreagerer i fritiden? Uansett synes jeg det er uholdbart!

Og hva sier brigadesjefen? Jo de må gjerne kontakte han NESTE GANG dette skjer. Så skal han sende noen ned for å hjelpe med å vaske.

Ærlig talt... det er så alt for dårlig! Jeg synes at de burde straffes etter første gang, og at de burde miste sin rett til å ha noe som helst fri før de kommer tilbake til hjemlandet.
Evt send dem til en annen by neste gang de skal ramponere et utested, så denne lille byen kan få litt avlastning...

Artikkel fra Nettavisen 2008:

Artikkel fra HT 2010:I dag 24.02.10 klarte et militærfly å gli ut av banen på Harstad/Narvik/Evenes flyplass, der blir en del av propellen slått av, for så å flakse 300meter inn over parkeringsplassene. Det er etter min mening et mirakel at ingen ble skadet/drept! Helt utrolig heldig! Det kan ha blitt skade på noen biler, men det synes jeg er en bagatell i forhold til hva som kunne ha skjedd.

1 kommentar:

  1. Det er ganske allmen kjent at engelske soldater er pub oppsop.bøller og drunkenbolter. og den oppførsel du beskriver har de over alt hvor de er på perm.
    Nei de skulle beholdt Gurkhaene.

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails