25. aug. 2009

Du vet at din blogg er dårlig når....

Kanskje på tide å blogge litt mer aktivt, og om litt flere og mer spennende tema.
Men ikke i dag. I dag har jeg ikke tid.

Fikk forresten canal digital pakke i posten i dag. Orange County Choppers, here we come! Har savnet OCC og diverse kvalitetsprogrammer som man aldri kommer til å få se på gratiskanalene. Nå forsvinner jo analog signalene snart, og da var det like greit å hoppe i det først som sist. NRK - norsk reprise kanal- er bare ikke verd å kjøpe en digital boks for å få se. Skal man først betale enda mer enn den allerede rådyre NRK lisensen så kan man like gjerne få noen kvalitetskanaler for det.


Hvem ser egentlig på NRK? Folk som ikke får inn andre kanaler, samer som vil ha samiske nyheter, døve som vil ha tegnspråk nyheter, folk på gamlehjem som ikke klarer/får lov til å bytte kanal i tvstua, og småtasser som driter i hvilken kanal de ser på så lenge det de ser er barnetv? :)

Og nå vil NRK ha enda mer penger, på tross av at de stadig vekk øker inntektene sine via "sponsorer" - snikreklame! Dustekanal!
Nå vil de i tillegg ha økt lisens for å få finansiert melodi grand prix! Fairytale ser ut til å bli en dyr affære for oss stakars enkle normenn. Hva om vi heller banker Rybak til han går med på å donere overskuddet av plata si til bygging av denne nye MGP hallen? Og hva om vi gjør det enkelt, og innser at vi uansett bare kan glemme å overgå Russland i dekorasjoner, skjermer, og kunstneriske innslag?

What ever... mer lisens penger skal de ikke få! Sånn er det bare. Vi er allerede kollektivt forbanna nok, om de ikke skal få tyne ut enda flere sårt trengte kroner fra folket. Signer underskriftskampanjen, og gjør ditt for å hindre denne galskapen.


NEI TIL ØKT TV-LISENS FOR Å FINANSIERE MELODI GRAND PRIX 2010. - Underskriftskampanje

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer og hilsener gjør meg glad! Personangrep rettet mot meg selv eller andre vil bli slettet. Benytt gjerne alternativ: "Navn/nettadresse" når du kommenterer, om du ikke linker til egen blogg, så er det lettere for meg å svare deg. :)

Related Posts with Thumbnails